Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 48.281
- 21.651
- 2.288
Olmo gelirse Onlyfans kızlarımdan birini 1 hafta foruma açarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam sene başindan beri oynuyor ya ne lisansı barçanın bu lisansi yapamaz fakeleri de kelhancanin haberlerine döndü resmen
www.forbes.com
Yav onların kasımpaşası var, buralara düşme ihtimali yok.lisans sorunu nedeniyle dani olmo aklıma geliyor
Arda gülerBu kim yav.
Icardinin sözleşmeyi dondurmak en mantıklısı hem kontenjan açılır ama nedense hoca istemiyor sanki
Bence imkansız. Stopere 25-30 milyon verecek para yok bizdedansoyu alabilimiyiz cidden?
Zannetmiyorum rtaş ustelik nike ile 1.5 milyar euroluk mu ne bir anlaşma ,sponsorluk mu ne yaptı barça her turlu kaydederler.![]()
FC Barcelona President Speaks On Dani Olmo Registration Problem
FC Barcelona president Joan Laporta provided an update on Dani Olmo's registration problem and spoke about recent poor results at a Christmas lunch the club held.www.forbes.com
kaynak bu rdaşım olabilirmiş böyle bi sorun
Rotasyon oyuncusu gibi süreler almış son 2-3 maç 11 oynamaya başlamış sanırım o yüzden bilmiyorum. Arias'tan aklıma geldi açıkcası onun adı geçerken verilecek bonservis için daha genç birini bulabilir miyiz diye bakıyorlar haberi çıkmıştı oradan belki dedim. Onun dışında o mevkide İspanya'dan bize uyacak isim pek yok o yüzden sanmıyorum açıkcası.Çok zor transfer değil mi bu. Çocuk geçen şl maçında döktürüyordu
Fb taliskayi.almis
Psikilojik ustunluk sağlar
Atletico Madrid şampiyonluğa giderken hayatta vermezler.griezman ?
Onun yaninda oynayan adamlarin da istegi ve pozisyona uygunlugu onemli. Bissouma her halukarda cok kaliteli bir oyuncu bence. Orta sahamize cuk oturur.Szoboslai-Gravenberch içinden gecti Bissoumanin bu herif bizim için hayal otesiyken onu sicirtan adamları izledikçe makasın nasıl bir seviyede olduğunu daha iyi idrak ediyorum