Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.467
- 7.306
- 2.358
Fırsatım oldukça bakıyorum buraya. İş,güç,çoluk çocuk derken inan kendime dahi vakit ayıramıyorum.İyiyim saolasinda sen yoksun. Nerelerdeydin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fırsatım oldukça bakıyorum buraya. İş,güç,çoluk çocuk derken inan kendime dahi vakit ayıramıyorum.İyiyim saolasinda sen yoksun. Nerelerdeydin
Yarek dedik ya.Yapılacak iş çok basit
Lemina
Solak stoper
Ahmed
Ekstra gelecek isimler derinlik sağlar, eli rahatlatır
O yüzden keske nkunku ihtimali olsada getirsek knk inanılmaz olur.Leipzig nkunku kara mamba gibiydi
Albüm de çıkarmış tam bizdeki Babel kasaya dönmüş olabilir. Arabistan'dan oyuncu almaya özellikle oyuncuyu hazırlayacak zamanının olmadığı kış transfer döneminde çok soğuk bakıyorum şahsen.bu arada talisca çingeni artık forvet arkası için bile yetersiz gecen sene skor kasmasının sebebi penaldo sakatlanınca forvet oynattılar
İmkansız yaO yüzden keske nkunku ihtimali olsada getirsek knk inanılmaz olur.
Sergen zeren olabilir mi ? @Hayri Cund
Enciso, Guedes, Nkunku adaylardan biri olabilir diye düşünüyorum. Benim isteğim Mikautadze. Olacak diye içimden geçen Raspadori.
Zahmet olacak şampiyonluğa gidiyoruz yanında avrupa ligi gelecekCok fena topcular geliyor
Futbolcular kendileri gelmek için can atıyor Gsye
Talisca gelip batman petrolspora bi gol atmasına bakar şampiyonluklarını ilan etmeleriİfb uc gunluk ölü taklidinin ardından tekrar peydah oldu algılarla salak kitlesini kandırmak için.