Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.492
- 73.490
- 5.188
Etkileşim alacam diye saçma sapan isimler sallıyorlarRasfordun maaş ondan aşağı zor harbi gelip zaha egosuyla takılmasıda olası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etkileşim alacam diye saçma sapan isimler sallıyorlarRasfordun maaş ondan aşağı zor harbi gelip zaha egosuyla takılmasıda olası.
osimhenın alınmasına gerek yok
En kolpası da bu. Günde 5 vakit sallıyor.Yine alev aldı uçuyor duyumcular. Kadroda maaş ortalamamız 7 m euro olacak aynen
valla kovacici alana kadar ben bir sene bekler rodriyi alırdım bir düşün istersen ranktaşAbartmaya gerek yok, Salah , kovacic ve bir stoper , kutucu gelsin önümüze bakalım..
vaybe bir zamanların en büyük starı olacak beklentisi olunan rashford 27 yaşına gelmiş ve evet son 2 senedir perormansı çok düşükRasford sırf isim diye isteniyor maçlarını izlememişler, son 2 yıldır ruh hali zaha gibi.
1. rda 8 puan fark yoktu febenin rize maçı tekrarlandı çift sarıdan victoryayı atmadığı için hakem puan farkı febe rizeyi yenince 6 ya düştü febe kendi sahasında bejekeye bastı bejeke samsun maçında 6 kırmızı görünce cem papila hakemdi haliyle dağıldı.2. si biz bejeke değiliz2004 yılında Bjk Fenerin 8 puan önünde ilk yarıyı kapatıp algılara kapılarak Fenerbahçe’den 11 puan fark yemişti. Bu sebepten iyi olan eksik olan her bölgeye alınabilecek en iyi adam alınmalıdır
Miau cok iyi olur ya, ucurur herif pes etmiyor 90 dakka calisan press yapan biri
Her ne sebepse algılara gelmemeliyiz ve daha güçlü takım kurmalıyız, sürekli ağlıyorlar1. rda 8 puan fark yoktu febenin rize maçı tekrarlandı çift sarıdan victoryayı atmadığı için hakem puan farkı febe rizeyi yenince 6 ya düştü febe kendi sahasında bejekeye bastı bejeke samsun maçında 6 kırmızı görünce cem papila hakemdi haliyle dağıldı.2. si biz bejeke değiliz