Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen roma parma maçına baktım, 10 metre alanda oynuyor, ziyech bile daha hareketli olabilir. zaha nasıl keremi bozduysa, dybala da yunusu bitirir.
Bu konuda yanlışın var diye düşünüyorum Dybala gayet hareketli oyuncu onda sorun pres ve sakatlık riski sorunu bu sorunlar nedeniyle çok riskli iş. Yoksa akıl vb. olarak hücumda Mertens etkisinden fazla etki yapabilir ama top rakipteyken ki kısmı sorun.

Dybala gibi durağan oyuncu istemez. Adam Ziyech'ten bile yavaş yav.

Mikautadzeyi açık söyliyim daha çnce hiç izlememiştim, euroda 2 maçını izledim sadece ve keşke alsak demiştim. 90 dk bitmeyen enerji ve inatçılık. Tam ihtiyaç

galiba herbirimiz farklı farklı dybalalar izlemişiz.Parma maçında parmayı tek başına gömdü adam .Durağan biri değil dybala

Dybala hem yaş olarak hem de sakatlık riski olarak gürcü çocuğun arkasına düşmesi gayet normal. Gerçi onu da kulübü vermek istemiyormuş işin sonu dybala olacak gibi

Lyon un satmak istememe işi kolpa gibi geldi tercih degilki bu 100 milyonluk satis mi ne yapmazlarsa kumeye yollayacaklar herifleri :D

Lyon'a bak kulüp batmış oyuncuyı satmak istemiyormuş. Oyuncu da yedek ha.
Cherki'yi istedikleri fiyata satarlarsa onun yerine koymak için satmak istemeyebilirler sonuçta kulübü de kapatmayacaklar. Cherki ve diğer bazı oyunculardan 100 milyonu geçen bir bonservis parası kazanabilirlerse satmazlar yok satamazlarsa istediklerini elleri mecbur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt