Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.230
- 19.295
- 1.188
Dybala mi Mikau mu? Ben net Mikau cuyum arkadas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana kalırsa senin derdin Gürcülerle mason. Diğer türlü Mikautadze efsane olur takımda.
Nasil olacak bu is, dybala+mikau mu? Yok artik
Bu konuda yanlışın var diye düşünüyorum Dybala gayet hareketli oyuncu onda sorun pres ve sakatlık riski sorunu bu sorunlar nedeniyle çok riskli iş. Yoksa akıl vb. olarak hücumda Mertens etkisinden fazla etki yapabilir ama top rakipteyken ki kısmı sorun.geçen roma parma maçına baktım, 10 metre alanda oynuyor, ziyech bile daha hareketli olabilir. zaha nasıl keremi bozduysa, dybala da yunusu bitirir.
Nesrin
Tadic-talisca-irfan
Amrabat-ismail
İç sahada min 3 atarız, az atarsak o gün taraftarlığı bırakırım
Mikau gercekten cok caliskan, press yapan, cok kosan ve son vuruslari, paslari iyi olan potansiyelli herif reis henüz 24 yasinda
Ali koç bile Mika derdi üstatDybala mi Mikau mu? Ben net Mikau cuyum arkadas
Sorun neizledim tr maçında
iyi topçu sorun başka
Nesrin
Tadic-talisca-irfan
Amrabat-ismail
İç sahada min 3 atarız, az atarsak o gün taraftarlığı bırakırım
Cherki'yi istedikleri fiyata satarlarsa onun yerine koymak için satmak istemeyebilirler sonuçta kulübü de kapatmayacaklar. Cherki ve diğer bazı oyunculardan 100 milyonu geçen bir bonservis parası kazanabilirlerse satmazlar yok satamazlarsa istediklerini elleri mecbur.Lyon'a bak kulüp batmış oyuncuyı satmak istemiyormuş. Oyuncu da yedek ha.