- 3 Temmuz 2012
- 141.508
- 89.485
- 5.478
gürcü dururken kronik sakat dybala gelirse simit yemeyi bırakırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok sermaye artışı 1.7+ Leo kalan dairelerin satışı 15-20 tanesi satılmış 45-50 adet daha var. 1.7 bunlardan 2.5-2.6 BB borcunu düştüğümüzde 800-900 milyon TL gibi bir kaynak kalıyor. Bir kısmını ödemeler için ayırırsın 15 civarı bir bonservis bütçesi kalır.Bizimkiler gürcü topçu için Zaniolo ve Köhn den gelecek finansmana güveniyor sanırım.
3 milyona copunu vermezler bize.Diawara yi da paketleyelim, 2-3 m a biraksinlar
okan buruk yine herkesi istiyor olmayacak isimlerle facetime yapıyor. hatipogluna bırakın transferi
Miaukatze yi ister misin amirim3 milyona copunu vermezler bize.
2 sezondur takibimde kendisi, isterim.Miaukatze yi ister misin amirim
Orada artan bütçe+sponsorla Osimhen planı olur diye düşünüyorum. Gürcü işine ayrılmamıştır orası.Yok sermaye artışı 1.7+ Leo kalan dairelerin satışı 15-20 tanesi satılmış 45-50 adet daha var. 1.7 bunlardan 2.5-2.6 BB borcunu düştüğümüzde 800-900 milyon TL gibi bir kaynak kalıyor. Bir kısmını ödemeler için ayırırsın 15 civarı bir bonservis bütçesi kalır.
Osimhen için sponsorluklar önemli bu bahsedilen Çinli sponsorluklar resmileşmeden olacağı yok o işin onlar resmileşirse. O zaman daha işte Localar'dan gelecek para vb mesela Riva projesi hızlansın diye bir kısmını Toki geri almış diye haberler vardı oradan da 2.5-3 milyar Tl gelecek bir para ve Florya'da belgelerin hepside tamamlanmış ve ihale tarihi 10 Ocak olarak belirlenmiş gibi bir haberde var. Yani kısaca Osimhen için ilk önce bir kaç tane büyük sponsorluğun resmileşmesi yada artık sadece resmi açıklamanın beklenmesi durumuna gelmesi lazım ondan sonra hareketlik kazanır o iş onlar olmazsa olmaz Osimhen işi.Orada artan bütçe+sponsorla Osimhen planı olur diye düşünüyorum. Gürcü işine ayrılmamıştır orası.
Murat Saylak renktaşımızın takip ettiği liste.Herkese selamı var.Ek olarak Zeki Çelik'in de sağ bek rotasyonuna alınıp Kaan Ayhan'ı orta saha rotasyonunda kullanmakta güzel olur dedi.Benim de kafama yattı.Güzel 1 düşünce..
Ekli dosyayı görüntüle 272174
Tatile mi gidiyorsun, Italya'nin hangi bolgesinde kalacaksin?