Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 18.253
- 25.113
- 2.643
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her zamanki gibi yine haklısınız sayın @Murat Durmaz.Mertens'in yerine alınırsa güzel katkılar verir iş yapar yaani![]()
Teşekkürler..Her zamanki gibi yine haklısınız sayın @Murat Durmaz.
biz taliscalı bejekeyi alaşağı ettik hemde o sezon ki bejeke kadrosu şuanki febeden daha iyidir.Evet talisca iyi topçu ama öyle ligi domine edecek bir topçu değil ki şuan 30 yaşındaTalisca da Lig'in buglarından 1'i.İsterse temposuz olsun Maç alır 1 şekilde.Ama takımın düzenini bozma ihtimali var.Riskli 1 transfer bizim almamamız iyi ama Fb kaç senedir şampiyon olamıyo böyle riskli transferler yapmaları onlar için normal 1 durum bence..
Fikirlerine saygı duyarım reis..biz taliscalı bejekeyi alaşağı ettik hemde o sezon ki bejeke kadrosu şuanki febeden daha iyidir.Evet talisca iyi topçu ama öyle ligi domine edecek bir topçu değil ki şuan 30 yaşında
o çocukta kumaş var olacak benceBerat lus dan cacik olurmu
Mecbur vazgececek, cok seksi bir kulübe gelmekdeMikautadze işi yaş adam doğma büyüme lyonluymuş. Çocukluk takımından 6 ayda vazgeçmez bence.
Gecen sene united macinda oynadiKaan en son ne zaman orta saha oynadı hatırlıyor musun renktaş? Veya madem Kaan oynayacak orada Torreira yorulup çıktığı zaman neden Kaan girmiyor yerine? Berkan zaten ya sol bek oynuyor yada hiç oynamıyor. Nasıl Torreira'nın yedeği bunlar anlamadım.
ne alaka hocam kaan sağ bek oynuyor ve berkan sol bek ikisi en son ne zaman ortasaha oynadı o bile meçhul ben yıldız alınsın demiyorum zaten oraya genç potansiyelli biri alınabilir yedek olunca sorun çıkarmayacak