Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu bir örnek. 12 Ocak'ta açılacak dönem o yüzden daha çok sular akar köprünün altından. Haluk'a göre GS istese bitecek durumda idi ama aynı zamanda Roma bonservis isterse olmazdı gibi bir çelişki vardı yani şu an her habere inanmamak kesin doğru kabul etmemek lazım.

Talisca da Lig'in buglarından 1'i.İsterse temposuz olsun Maç alır 1 şekilde.Ama takımın düzenini bozma ihtimali var.Riskli 1 transfer bizim almamamız iyi ama Fb kaç senedir şampiyon olamıyo böyle riskli transferler yapmaları onlar için normal 1 durum bence..
biz taliscalı bejekeyi alaşağı ettik hemde o sezon ki bejeke kadrosu şuanki febeden daha iyidir.Evet talisca iyi topçu ama öyle ligi domine edecek bir topçu değil ki şuan 30 yaşında

Mikautadze işi yaş adam doğma büyüme lyonluymuş. Çocukluk takımından 6 ayda vazgeçmez bence.

Kaan en son ne zaman orta saha oynadı hatırlıyor musun renktaş? Veya madem Kaan oynayacak orada Torreira yorulup çıktığı zaman neden Kaan girmiyor yerine? Berkan zaten ya sol bek oynuyor yada hiç oynamıyor. Nasıl Torreira'nın yedeği bunlar anlamadım.
Gecen sene united macinda oynadi
Sacha Boey varken
Sag bek alirlarlar ise kaan orda oynamak istiyor zaten oyuncudan bek stoper oynamak istemiyor

ne alaka hocam kaan sağ bek oynuyor ve berkan sol bek ikisi en son ne zaman ortasaha oynadı o bile meçhul ben yıldız alınsın demiyorum zaten oraya genç potansiyelli biri alınabilir yedek olunca sorun çıkarmayacak

Sen cidden mac izliyormusun kardesim
Sol bekin yok sag bekinde yok
Biri haftalardir sakat biride zaten oynatilmiyor

Berkan sol bek degil Kaan da sag bek degil

Bugun Toreira cezali olsa direk berkan oynucak kim oynasin Batshuaiyimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt