Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.443
- 14.297
- 1.998
Devre arası ayrılabilecek bu tarz isim kim olabilir acaba şimdiye kadar adı çıkmayan?
Rashford olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devre arası ayrılabilecek bu tarz isim kim olabilir acaba şimdiye kadar adı çıkmayan?
Bu ikisi + atletik stoper ile biz avrupa liginde yarı finaldeyiz kesin olarakmakatze
arias
bu iki isim çok önemli, fizik kaliteleri yüksek, pres oyununa yatkın.
kesinlikle dybala gibi bitik adamları istemiyorum.
Ama ondan önce bence net lemşna lazımallah aşkına 10 numara alın mertens'in pili bitti bitecek
Dumfries?Sinan yılmaz gs boey tarzı atletik bir sağ bek ile ilgileniyor ismini söyleyemem dedi yayında
Ne yaptın renkdaş. Yıldız oyuncu değildir büyük ihtimalle zatenDumfries?
Arias'ta bonservis fiyatını yüksek isteyip indirmediler kesinHoca ariasi çok isterken birden ne olduda arka plana attı acaba
Dybala nın neresi süper yıldız yav zaten olsa olsa yıldız olur o kadarİşte bunu istemem
Ama ondan önce bence net lemşna lazım
Sanmıyorum oyuncu gitmeyi istiyorum demiş yani kulübün pazarlık gücü çok yok gibi bence istesek alırız ama başkası zorlanıyor olabilirArias'ta bonservis fiyatını yüksek isteyip indirmediler kesin
Brezilya takımları pazarlık konusunda çok pisleşiyorlar. Benim korkum başka talipleri olmasıSanmıyorum oyuncu gitmeyi istiyorum demiş yani kulübün pazarlık gücü çok yok gibi bence istesek alırız ama başkası zorlanıyor olabilir