Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-09-08-02-03-14.webp
    Screenshot_2024-09-08-02-03-14.webp
    75,6 KB · Görüntüleme: 21
Hosgeldin yigidim nabersin
gönül eğlencesi
Bugun iyiydi sanki karsi karsiya fln cikardi
yok knk ya valla korneri 6 pasın içine açtılar bu yine bir ileri geri gitti tereddüt etti çıkmadı. geçen hafta tsye karşı mahvetti bizi gram değişme yok. son bir haftada izindeydim kafam güzelken hep gs özetleri falan izledim. biz iyi başarılı olmuşuz musleraya rağmen acayip saçma haraketleri var

gönül eğlencesi

yok knk ya valla korneri 6 pasın içine açtılar bu yine bir ileri geri gitti tereddüt etti çıkmadı. geçen hafta tsye karşı mahvetti bizi gram değişme yok. son bir haftada izindeydim kafam güzelken hep gs özetleri falan izledim. biz iyi başarılı olmuşuz musleraya rağmen acayip saçma haraketleri var
Bu yil haric hic eksi yazdigini dusunmuyorum

Gecen yil bile baya iyiydi

Donem donem mallasiyor bu sefer cok uzun surdu, bugunku golu de ona yazmam ben onunde 2 adam vardi cikartmadilar

Defansin bok yemesi

Ht sporda ilginç bi proğram var
vedat inceefe
mehmet yılmaz (tsporlu forvet)
ft düşmanı oğuz çetin
moderatör (16-17 yaşlarında kel bir çocuk)
vedat çay içiyor 2de bir çünkü oğuz çetini dinlerken uykusu geliyor
kalitesiz bir kanal gibi
bomboş bi kanal kasımpaşa formalarında reklamı var seviye -

Evet linçlenmeye geliyorum;

Skrnier’i istemiyorum Nelsson yerine. Nelsson’Dan aman aman fazlası olan bir stoper değil. Ya Maguire falan gibi direkt Haaland’a bile fiziksel üstünlük kurabilecek stoper gelmeli ya da müthiş süratli bek kökenli bir stoper.

Takımın 3 tane kanat oyuncusu var. Böyle gitmez. Hem 10 hem kanat oynayabilen oyun tarzımıza uygun bir oyuncu alınmalı.

Bir de genç kaliteli bir oyuncu dahil edilebilirse orta saha rotasyonuna tadından yenmez

3 transfer yeterli.

-
Bu yil haric hic eksi yazdigini dusunmuyorum

Gecen yil bile baya iyiydi

Donem donem mallasiyor bu sefer cok uzun surdu, bugunku golu de ona yazmam ben onunde 2 adam vardi cikartmadilar

Defansin bok yemesi
barış adamı indirip sarı yemişti ya geçen maç jakobs kızmıştı hatta ben yetişirim neden indirdin diye. geçen twde o pozisyonun arkadan açısında muslera ceza sahası dısında bekliyor. benim için krala veda ettiğim pozisyon o. sıkıldım artık hatalarından bugun yine önde yakalandı yediriyordu

Abartmaya gerek yok ; Stoper, merkez orta saha , bek , kanat ve bir adet golcü lazım ha birde olursa asker 10 , teşekkürler iyi forumlar..

Ayrılan çok olmamalı.

Bence Ziyech dışında kimse gitmesin.

Skriniar/ Stoper
Mikautadze/ 9-10 Numara
Arias-Kanat

Bir de bulunabilirse yerli alternatif olabilir. Bek için

Zeki
Eren

Vs gibi lig için o da.

İsimler değişebilir.

Profiller

Ekmeğini taştan çıkaran 9.5 Numara
Çalışkan ve tempolu önde basan kanat
Defansif özelliği kuvvetli stoper

Atletik değil sağlam basan stoper lazım.

-

barış adamı indirip sarı yemişti ya geçen maç jakobs kızmıştı hatta ben yetişirim neden indirdin diye. geçen twde o pozisyonun arkadan açısında muslera ceza sahası dısında bekliyor. benim için krala veda ettiğim pozisyon o. sıkıldım artık hatalarından bugun yine önde yakalandı yediriyordu
Haklisin ama onde olup kestigi coook pozisyon var

Pozisyona bile donusmedigi icin bunun degerini anlayamiyoruz bence hepimiz

Onde duruyor riske giriyor 10 senede 5-6 tane yemistir bundan kaynakli max

deger mi bence deger

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt