Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.025
- 10.024
- 2.668
KALECİMİZ YOK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KALECİMİZ YOK
gönül eğlencesiHosgeldin yigidim nabersin
yok knk ya valla korneri 6 pasın içine açtılar bu yine bir ileri geri gitti tereddüt etti çıkmadı. geçen hafta tsye karşı mahvetti bizi gram değişme yok. son bir haftada izindeydim kafam güzelken hep gs özetleri falan izledim. biz iyi başarılı olmuşuz musleraya rağmen acayip saçma haraketleri varBugun iyiydi sanki karsi karsiya fln cikardi
Sana kötü bir haberim var.Haluk yürekli gibi yönetimin icinde olan birinin tier 2 oldugu nöbeti ciddiye almamizi beklemeyin))
25/26 sezonu Yusuf Demir'in sezonu olacak kimseye vermiyoruz.Gidip pellegrini dybala falan bi ton para vereceginize AHMET KUTUCUyu alin adami deli etmeyin
Bu profiller ucuyor bizde
2-3 milyon + yusufu ver tamam iste
Bu yil haric hic eksi yazdigini dusunmuyorumgönül eğlencesi
yok knk ya valla korneri 6 pasın içine açtılar bu yine bir ileri geri gitti tereddüt etti çıkmadı. geçen hafta tsye karşı mahvetti bizi gram değişme yok. son bir haftada izindeydim kafam güzelken hep gs özetleri falan izledim. biz iyi başarılı olmuşuz musleraya rağmen acayip saçma haraketleri var
Ooo Sami Bey kardeşimiz gelmiş. Hoş gelmiş.KALECİMİZ YOK
Bu yil kiraya gidip oynasaydi belki olabilirdi25/26 sezonu Yusuf Demir'in sezonu olacak kimseye vermiyoruz.
bomboş bi kanal kasımpaşa formalarında reklamı var seviye -Ht sporda ilginç bi proğram var
vedat inceefe
mehmet yılmaz (tsporlu forvet)
ft düşmanı oğuz çetin
moderatör (16-17 yaşlarında kel bir çocuk)
vedat çay içiyor 2de bir çünkü oğuz çetini dinlerken uykusu geliyor
kalitesiz bir kanal gibi
barış adamı indirip sarı yemişti ya geçen maç jakobs kızmıştı hatta ben yetişirim neden indirdin diye. geçen twde o pozisyonun arkadan açısında muslera ceza sahası dısında bekliyor. benim için krala veda ettiğim pozisyon o. sıkıldım artık hatalarından bugun yine önde yakalandı yediriyorduBu yil haric hic eksi yazdigini dusunmuyorum
Gecen yil bile baya iyiydi
Donem donem mallasiyor bu sefer cok uzun surdu, bugunku golu de ona yazmam ben onunde 2 adam vardi cikartmadilar
Defansin bok yemesi
Kolpa gecesi bugun yayın yapmıyor muHaluk yürekli gibi yönetimin icinde olan birinin tier 2 oldugu nöbeti ciddiye almamizi beklemeyin))
Haklisin ama onde olup kestigi coook pozisyon var-
barış adamı indirip sarı yemişti ya geçen maç jakobs kızmıştı hatta ben yetişirim neden indirdin diye. geçen twde o pozisyonun arkadan açısında muslera ceza sahası dısında bekliyor. benim için krala veda ettiğim pozisyon o. sıkıldım artık hatalarından bugun yine önde yakalandı yediriyordu