Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
22/23 sezonundan sonra bu sezonda benzer bir takımdaşlık olacağını düşünüyordum halen zaaflarımız var ama giderilmeyecek şeyler değil.

Sevindirici nokta takımda mız mız adam yok herkes birbiriyle iyi anlaşıyor tam takım olduk umarım şu güzel ortamın içine edecek Dybala tarzı adamlar alınmaz önce istikrar ve karakter gerisini hallederiz.

22/23 sezonundan sonra bu sezonda benzer bir takımdaşlık olacağını düşünüyordum halen zaaflarımız var ama giderilmeyecek şeyler değil.

Sevindirici nokta takımda mız mız adam yok herkes birbiriyle iyi anlaşıyor tam takım olduk umarım şu güzel ortamın içine edecek Dybala tarzı adamlar alınmaz önce istikrar ve karakter gerisini hallederiz.

Renkdaş bir şey düzeltmek istedim

Dybala ortamı bozmaz aksine o adam burada kendisini bulur, öyle hırs küpü bir adam ki burada büyük aidiyet duygusu da yaşar, Mertens gibi takılır

Ben maliyeti ve sakatlık geçmişinden dolayı endişeliyim

Yoksa Dybala mükemmel futbolcu

Renkdaş bir şey düzeltmek istedim

Dybala ortamı bozmaz aksine o adam burada kendisini bulur, öyle hırs küpü bir adam ki burada büyük aidiyet duygusu da yaşar

Ben maliyeti ve sakatlık geçmişinden dolayı endişeliyim

Yoksa Dybala mükemmel futbolcu
Öyle olabilir yani kesin konuşmamak lazım ama sezonda 10-15 maç arası kaçıracağını düşürmek bile beni huzursuz ediyor yoksa istikrarlı devam etseydi yine o kadar olumsuz olmayabilirdim ama şu an tam Ziyech olma havası seziyorum.

En temizi genç, istikrarlı, bonservisli, düşük maaşlı oyunculardan devam edelim.

davinson skriniar jakobs
baris torreira sara yunus
mertens
mika osimhen

arias sallai apo jelert kerem berkan batsh yedekler ha

Öyle olabilir ama sezonda 10-15 maç arası kaçıracağını düşürmek bile beni huzursuz ediyor yoksa istikrarlı devam etseydi yine o kadar olumsuz olmayabilirdim ama şu an tam Ziyech olma havası seziyorum.

En temizi genç, istikrarlı, bonservisli, düşük maaşlı oyunculardan devam edelim.

Dybala, Ziyech’ten farklı bir karakter renkdaş. Karakter yapısı Icardi - Mertens arası. Icardi kadar olmasa da duygusal ve aslında sevilmek isteniyor, Mertens kadar prof değil ama en az onun kadar hırslı bir futbolcu.

Ve güney Amerikalı elbette. Yani bizim takımda hemen aile ortamını bulabilir

futbol gurmelerine sual?
mikautadze mi daha iyi olur bize yoksa raspadori mi
1734894442483.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt