Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 37.572
- 64.755
- 3.473
Bizim transferler 30 ocaktan once gelmez biliyonuz degil?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisi gectim osi devrede gitmesin dua et
Cok korkuyom yaUlan diye diye gonderecen adamı
22/23 sezonundan sonra bu sezonda benzer bir takımdaşlık olacağını düşünüyordum halen zaaflarımız var ama giderilmeyecek şeyler değil.
Sevindirici nokta takımda mız mız adam yok herkes birbiriyle iyi anlaşıyor tam takım olduk umarım şu güzel ortamın içine edecek Dybala tarzı adamlar alınmaz önce istikrar ve karakter gerisini hallederiz.
Cok korkuyom ya
Öyle olabilir yani kesin konuşmamak lazım ama sezonda 10-15 maç arası kaçıracağını düşürmek bile beni huzursuz ediyor yoksa istikrarlı devam etseydi yine o kadar olumsuz olmayabilirdim ama şu an tam Ziyech olma havası seziyorum.Renkdaş bir şey düzeltmek istedim
Dybala ortamı bozmaz aksine o adam burada kendisini bulur, öyle hırs küpü bir adam ki burada büyük aidiyet duygusu da yaşar
Ben maliyeti ve sakatlık geçmişinden dolayı endişeliyim
Yoksa Dybala mükemmel futbolcu
Öyle olabilir ama sezonda 10-15 maç arası kaçıracağını düşürmek bile beni huzursuz ediyor yoksa istikrarlı devam etseydi yine o kadar olumsuz olmayabilirdim ama şu an tam Ziyech olma havası seziyorum.
En temizi genç, istikrarlı, bonservisli, düşük maaşlı oyunculardan devam edelim.
futbol gurmelerine sual?
mikautadze mi daha iyi olur bize yoksa raspadori mi
Begenmedimdavinson skriniar jakobs
baris torreira sara yunus
mertens
mika osimhen
arias sallai apo jelert kerem berkan batsh yedekler ha
Begenmedim
Bu kadroda o 2 maç için yeter ama lig için oyuncu alalım orada rotasyon ihtiyacımız olacak yoğun fikstürde ekstra ilk 11'i yıpratmayalım.Kiev ve Ajax maclarinda yeni transferleri oynatamiyormusuz.. pehhh