Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vazgeçtim ondan, aral kadro dışıymış çok büyük fırsatYusuf Sarıya çökmeliyiz. Yunusun oyununa benzer bi tarzı var hem yedekler. Sözleşme haziranda bitiyor ads para almak için düşükten yollar
Vazgeçtim ondan, aral kadro dışıymış çok büyük fırsat
Bu cocugun potensiyeli 50m euroluk futbolcuYusuf Sarı bedavaya yakın paraya çözülür. Aral ve Yusuf alınabilir zaten o mevkide oyuncu kalmadı nerdeyse
Bu cocugun potensiyeli 50m euroluk futbolcu
Bu cocugun potensiyeli 50m euroluk futbolcu
Filistin mevzusundan dolayı kadro dışı. Biz almazsak bjk ts falan alacak ben diyimücret beklentileri yüksek olur takımının
İzlediğim bir oyuncu değil fazla bilgi sahibi değilim ama veriler etkili olduğunu gösteriyor. DenenebilirFilistin mevzusundan dolayı kadro dışı. Biz almazsak bjk ts falan alacak ben diyim
kadro disi degil yav?Filistin mevzusundan dolayı kadro dışı. Biz almazsak bjk ts falan alacak ben diyim
2 aydır kadro dışı sofada oynamıyor bayakadro disi degil yav?
Yusuf sari nedir yahu ?
Tam besiktas trabzon vizyonu
Can keles oguz aydindan farki nedir ?
Yusuf sari tam bir anadolu takimi topcusudur
Yasi 29 30 filan herhalde anca besiktas yada trabzona gider capi bize yetmez
sakat cunku2 aydır kadro dışı sofada oynamıyor baya
Gerek yok boyle rotasyona topu eveleyip geveleyip gereksiz calim atip tum ataklari oldurmek disinda bir ise yaramiyorYaşı 26. Rotasyona en ucuza çözebileceğin Türk şuanda
Gerek yok boyle rotasyona topu eveleyip geveleyip gereksiz calim atip tum ataklari oldurmek disinda bir ise yaramiyor
Bugun giren Berat miydi o dursun klubede yusuf sari vizyonsuzluktur gittigi takimda gorursunuz hizi disinda hic bir ozelligi yoktur
Hangi takim ? mesela basarili oldugu soylermisinYusuf Sarı oynadığı her takımda başarılı oldu şimdiye kadar. Yunusa oyun tarzı en benzeyen isimlerden direk yedekler
Hangi takim ? mesela basarili oldugu soylermisin