Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende Transfer dönemlerinin aşıgıyız maalesef şahsenValla ben nefret ediyorum, kış dönemi en azından kısa da muhabirler cok kafa gibmez.

Dediğin isim olmayan ve bize seviye atlatacak oyuncuları bulacak kalibre bizim yönetimlerde olsa eyvallah. Gidip cicaldau, morutan, jelert, sallai zart zurt adamlar bulup gelirler. Yıllarca hepimiz fm oynadık ve onun etkisinde bir zihin yapısına sahip olduğumuz için gerçek futbolu da öyle sanıyoruz. Dediğin mantık orta alt sıra takımlar için %100 doğruyken şampiyonluğa oynayan takımlar için malesef öyle olmuyor. Bizi 2 sezon şanpiyon yapan temel kolonlar icardi, mertens,torreira gibi isimlerdi, bunları almasan sile süpüre şampiyon olamazdın. ifb yi bile dzeko tadic taşıyor. Mesele doğru, karakterli ve müzmin sakat olmayan yıldız bulabilmek. O noktada tercihini doğru yapacaksın hagi,popescu,sneijder,icardi,osimhen,torreira vs. de yaptığın gibi. Ziyech , zaha gibi gamsız umursamaz tiplere gidersen sonuç bu olurBizde ki su isim merakindan cidden biktim
Azicik atletizme genclige yatirim yaptik ya yine icine edecekler
Ziyech Zaha daha kurtulmamisiz gidip yine sirf ismi var siye dybala denen arkadasa milyon eurolar verecekler
Tamam mikauatdze olmuyorsa git kuzeyden balkanlardan kosan mucadele eden savunma yapan bir 10 numara bul al gel
Mikautadze olmazsa Dybala nedir ne alakalari var yaslari benzemez oyun stilleri benzemez
Mevki alternatifleri benzemez
Menajer kimi oneriyorsa ona gidiyoruz herhalde
www.foot01.com
Gece gece bildirim sayısını görünce ifşam falan filan mı çıktı diye korktum ben kankslar yavKralsin knks
Bence kesin sağ bek alıcaz hoca jelertin futbolcu olduğunu düşünmüyor, hiç oynatmıyorSag bek transfer edecegimizi hic zannetmiyorum
Stoper eksigimiz var öncelik stoper olmali
Baris,yunus ve sallai disinda kullanabildigimiz bir kanat oyuncusu yok takim da bu yüzde kanat eksikligi de var
Kanat icin oyuncu profili olarak oynayacagimiz sistem belirleyici olmali
Üclü oynayacaksak eger kanat bek takima dahil edilmeli
Ben sana birsey diyim bu dybala ziyechten zahadan daha kotu elde patlar isim olsunda 30 yaz uzerine gitmesinlerDediğin isim olmayan ve bize seviye atlatacak oyuncuları bulacak kalibre bizim yönetimlerde olsa eyvallah. Gidip cicaldau, morutan, jelert, sallai zart zurt adamlar bulup gelirler. Yıllarca hepimiz fm oynadık ve onun etkisinde bir zihin yapısına sahip olduğumuz için gerçek futbolu da öyle sanıyoruz. Dediğin mantık orta alt sıra takımlar için %100 doğruyken şampiyonluğa oynayan takımlar için malesef öyle olmuyor. Bizi 2 sezon şanpiyon yapan temel kolonlar icardi, mertens,torreira gibi isimlerdi, bunları almasan sile süpüre şampiyon olamazdın. ifb yi bile dzeko tadic taşıyor. Mesele doğru, karakterli ve müzmin sakat olmayan yıldız bulabilmek. O noktada tercihini doğru yapacaksın hagi,popescu,sneijder,icardi,osimhen,torreira vs. de yaptığın gibi. Ziyech , zaha gibi gamsız umursamaz tiplere gidersen sonuç bu olur
Karakterini ve sakatlık durumunu hiç bilmiyorum o yüzden birşey diyemem. Çünkü bazıları yatışa geliyor bazıları müzmin sakat çıkıyor. Bunu bilecek kişiler teknik ekip ve scout ekibiBen sana birsey diyim bu dybala ziyechten zahadan daha kotu elde patlar isim olsunda 30 yaz uzerine gitmesinler
Karakterini ve sakatlık durumunu hiç bilmiyorum o yüzden birşey diyemem. Çünkü bazıları yatışa geliyor bazıları müzmin sakat çıkıyor. Bunu bilecek kişiler teknik ekip ve scout ekibi