Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı Olsun

Ekli dosyalar

• IMG_0459.webp
    IMG_0459.webp
    64,1 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_0458.webp
    IMG_0458.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0456.webp
    IMG_0456.webp
    83,6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_0457.webp
    IMG_0457.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 30
Bizde ki su isim merakindan cidden biktim
Azicik atletizme genclige yatirim yaptik ya yine icine edecekler

Ziyech Zaha daha kurtulmamisiz gidip yine sirf ismi var siye dybala denen arkadasa milyon eurolar verecekler

Tamam mikauatdze olmuyorsa git kuzeyden balkanlardan kosan mucadele eden savunma yapan bir 10 numara bul al gel

Mikautadze olmazsa Dybala nedir ne alakalari var yaslari benzemez oyun stilleri benzemez
Mevki alternatifleri benzemez

Menajer kimi oneriyorsa ona gidiyoruz herhalde
Dediğin isim olmayan ve bize seviye atlatacak oyuncuları bulacak kalibre bizim yönetimlerde olsa eyvallah. Gidip cicaldau, morutan, jelert, sallai zart zurt adamlar bulup gelirler. Yıllarca hepimiz fm oynadık ve onun etkisinde bir zihin yapısına sahip olduğumuz için gerçek futbolu da öyle sanıyoruz. Dediğin mantık orta alt sıra takımlar için %100 doğruyken şampiyonluğa oynayan takımlar için malesef öyle olmuyor. Bizi 2 sezon şanpiyon yapan temel kolonlar icardi, mertens,torreira gibi isimlerdi, bunları almasan sile süpüre şampiyon olamazdın. ifb yi bile dzeko tadic taşıyor. Mesele doğru, karakterli ve müzmin sakat olmayan yıldız bulabilmek. O noktada tercihini doğru yapacaksın hagi,popescu,sneijder,icardi,osimhen,torreira vs. de yaptığın gibi. Ziyech , zaha gibi gamsız umursamaz tiplere gidersen sonuç bu olur

Issa Kaboré denilen adam 1.80 boyunda 23 yasinda videolarinda sanki ileriye sarilirmis videoda 3x gibi kosuyor ..youtube videosu yaniltici olabilir ama bu herif deli gibi bisey

Mikautadze icardi ve osimhen den sonra hayal kirikligi olur adam hollanda liginde bir sey yapamadi benim gözümde küçük takim topçusu. Gurcu biraz turk kafa yapisi var adamda sikinti cikarabilecek bir topçu.

Kolo muani ise bitiricilikte tam bir facia turkiyede iş yaparmi yapar . Tekrar bundesligaya donmek istiyormuş yada premier league, fransiz pasaportu olduğu icin ingiliz kulüpleri çöker helede arsenal gibi pepe ye filan 80 milyon gibi komik rakamlar verenler muaniye cok kolay 30 verir.

Biz önce sağlam bir sag bek bir stopper birde sara ve mertens i yedekleyebilecek bir box to box almamiz lazim. Skriniar ve muani kesin olarak ikinci devre psg de olmayacaklar .

Psg muaniyi city e satip osimhen i almak istiyormus. Muani ise enrique ye inat kadro disi bile kalsa gitmek istemiyormus hic bir yere diyor burda

Sag bek transfer edecegimizi hic zannetmiyorum

Stoper eksigimiz var öncelik stoper olmali

Baris,yunus ve sallai disinda kullanabildigimiz bir kanat oyuncusu yok takim da bu yüzde kanat eksikligi de var

Kanat icin oyuncu profili olarak oynayacagimiz sistem belirleyici olmali

Üclü oynayacaksak eger kanat bek takima dahil edilmeli

Sag bek transfer edecegimizi hic zannetmiyorum

Stoper eksigimiz var öncelik stoper olmali

Baris,yunus ve sallai disinda kullanabildigimiz bir kanat oyuncusu yok takim da bu yüzde kanat eksikligi de var

Kanat icin oyuncu profili olarak oynayacagimiz sistem belirleyici olmali

Üclü oynayacaksak eger kanat bek takima dahil edilmeli
Bence kesin sağ bek alıcaz hoca jelertin futbolcu olduğunu düşünmüyor, hiç oynatmıyor

Dediğin isim olmayan ve bize seviye atlatacak oyuncuları bulacak kalibre bizim yönetimlerde olsa eyvallah. Gidip cicaldau, morutan, jelert, sallai zart zurt adamlar bulup gelirler. Yıllarca hepimiz fm oynadık ve onun etkisinde bir zihin yapısına sahip olduğumuz için gerçek futbolu da öyle sanıyoruz. Dediğin mantık orta alt sıra takımlar için %100 doğruyken şampiyonluğa oynayan takımlar için malesef öyle olmuyor. Bizi 2 sezon şanpiyon yapan temel kolonlar icardi, mertens,torreira gibi isimlerdi, bunları almasan sile süpüre şampiyon olamazdın. ifb yi bile dzeko tadic taşıyor. Mesele doğru, karakterli ve müzmin sakat olmayan yıldız bulabilmek. O noktada tercihini doğru yapacaksın hagi,popescu,sneijder,icardi,osimhen,torreira vs. de yaptığın gibi. Ziyech , zaha gibi gamsız umursamaz tiplere gidersen sonuç bu olur
Ben sana birsey diyim bu dybala ziyechten zahadan daha kotu elde patlar isim olsunda 30 yaz uzerine gitmesinler

Bizim kaossuz transfer dönemimiz var mı ? yok tabiki. Yine arap saçına döner işler twitterda tt ler yapılır, kaos çıkar ve transferin son gününe kadar süründürürler taraftarı.

Ben sana birsey diyim bu dybala ziyechten zahadan daha kotu elde patlar isim olsunda 30 yaz uzerine gitmesinler
Karakterini ve sakatlık durumunu hiç bilmiyorum o yüzden birşey diyemem. Çünkü bazıları yatışa geliyor bazıları müzmin sakat çıkıyor. Bunu bilecek kişiler teknik ekip ve scout ekibi

Karakterini ve sakatlık durumunu hiç bilmiyorum o yüzden birşey diyemem. Çünkü bazıları yatışa geliyor bazıları müzmin sakat çıkıyor. Bunu bilecek kişiler teknik ekip ve scout ekibi

Oyuncunun kafasının içine girmediğin sürece yatacak mi oynayacak mı bilemeyiz ki, ama Arjantinli sonuçta, yatmaz bence

Iigue 1 den iş yapacak topcular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt