Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 44.525
- 38.905
- 3.798
Bunun doğru olma ihtimali düşük çünkü AŞ'de yer yok şu an 2 kişi istifa etmeli yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Miaukatze hakkinda düsüncelerin ne knks, dogru isim miÖyle 1 tahminde bulunayım dedim Cemrem korksun![]()
Mertens'in yerine alınırsa güzel katkılar verir iş yapar yaaniMiaukatze hakkinda düsüncelerin ne knks, dogru isim mi
Bunun doğru olma ihtimali düşük çünkü AŞ'de yer yok şu an 2 kişi istifa etmeli yani.
Mertens'in yerine alınırsa güzel katkılar verir iş yapar yaani![]()
Ifb talisca yapiyo knks, sampiyonluk hamlesi mi
Talisca da Lig'in buglarından 1'i.İsterse temposuz olsun Maç alır 1 şekilde.Ama takımın düzenini bozma ihtimali var.Riskli 1 transfer bizim almamamız iyi ama Fb kaç senedir şampiyon olamıyo böyle riskli transferler yapmaları onlar için normal 1 durum bence..Ifb talisca yapiyo knks, sampiyonluk hamlesi mi
Mikautadze tam Okan hocanın topçusu yaw. Hareketli, çabuk, çalışkan, topsuz oyun koşusu var ve yaşı genç. 15e kadar çıkılabilir bu adam için.
hala denge diyo herif
Sampiyon oldumuz an kutlamalar su sarkiyla olmaliTalisca da Lig'in buglarından 1'i.İsterse temposuz olsun Maç alır 1 şekilde.Ama takımın düzenini bozma ihtimali var.Riskli 1 transfer bizim almamamız iyi ama Fb kaç senedir şampiyon olamıyo böyle riskli transferler yapmaları onlar için normal 1 durum bence..
Katılmıyorum o biraz Haluk'un boş yapması gibi geliyor bana kendisine biri haber vermezse onu kötüymüş gibi gösterme huyu var biraz kendisinde. Kendi Dybala haberi tam olarak doğru değil mesela bir diyor ki GS istediği an getirir Dybala'yı bir diyor ki Roma bonservis isterse olmaz o transfer. Bazen bazı haberler doğru olduğu halde yalanlanabilir yada doğru değil denebilir. Tabi yöneticilerin kendi PR yaptıkları gerçeği var o ayrı ama bir transfer üzerinden ikiye bölündüler demeyi doğru bulmuyorum. Sonuç olarak Okan hocanın onay verdiği isim gelecek. Kerem, Berk Göl gibi kaynaklar Okan hocanın Dybala çok sıcak bakmadığını söylüyor mesela Haluk sormadım diyor ama onay verdi diyor. Sonra Mikautadze'yi daha önde görüyor diyor. Bu Seten, Düzen ile program yapınca biraz reyting işlerine girmiş onlara yakın olma işine girmiş ki onlar zaten Fb avukatı gibi programlarda bu da Haluk'a biraz zarar veriyor bence.Bence bu kadar adam iyi değil, dybala transferinde ikiye bölündüğü söyleniyor, herkes bir yerde kendi reklamı peşinde.