- 28 Haziran 2010
- 28.977
- 27.655
- 3.298
forum yonetıcınınz banlı ve başka üye üzerinden msj gonderıyor foruma
bence şapkanızı önünüze koyup düşünün nerede hatalıyız diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forum yonetıcınınz banlı ve başka üye üzerinden msj gonderıyor foruma
bence şapkanızı önünüze koyup düşünün nerede hatalıyız diye
Murat Saylak renktaşımızın takip ettiği liste.Herkese selamı var.Ek olarak Zeki Çelik'in de sağ bek rotasyonuna alınıp Kaan Ayhan'ı orta saha rotasyonunda kullanmakta güzel olur dedi.Benim de kafama yattı.Güzel 1 düşünce..
Ekli dosyayı görüntüle 272174
Zeki Çelik'i yedek olarak düşünüyoz.Yabancı 1 oyuncu ilk 11 olacak.Kaan Ayhan'ı da orta saha rotasyonunda kullanacaz..
MURPH bunları takipmi edior heis![]()
Evet heisMURPH bunları takipmi edior heis![]()
ben yoneticiysem derhal geregini yapın banını acın
yok eger siz yöneticiyseniz yönetimin başına gecip banı acın
murat saylak kader mahkumudur
sırf sac ektirdi diye banlandıgını herkesin bilmesi gerekiyor o zaman

O halde ispanya yap rtas, rahat kacak et kesersinTransfer görüşmesine gidecek halimiz yok, karı kız ayıklıcaz
sırf sac ektirdi diye banlandıgını herkesin bilmesi gerekiyor o zaman
Adamın en iyi oynadığı yer ortasaha bizde oynadığı zamanlarda da gördük bunu keza milli takımda da gördük ama bu sene hoca mecburiyetten kaani bek bölgesine hapsetti ,ne Kaan ne berkan bek oyuncusu değil elinden geleni yaparlar ama fazlası olmaz ,hoca ortasaha oynatmaya başlasa çok faydasını görürüz eminimBiz Galatasaray olarak Avrupa Şampiyonası mı oynuyoruz renktaş? Milli takımdaki pozisyonundan bize ne? Fi tarihindeki Bayern Münih maçından sonra ne zaman orta saha oynadı bizde? Sen maçları takip ediyorsun madem aydınlatır mısın bizleri lütfen?
dostum senın futbol izledigini bile düsünmüyorumorta saha için kimlerle adımız geçiyor?
Georges Mikautadzegeliyormuş, doğru mu?
ALLAHIM