- 3 Temmuz 2012
- 141.508
- 89.485
- 5.478
nelsson u niye mandal gibi kullanmaya calısıyoruzNelsson +15 salsınlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nelsson u niye mandal gibi kullanmaya calısıyoruzNelsson +15 salsınlar.
ne alaka yav?dostum senın futbol izledigini bile düsünmüyorum
sadece kadınlar için yaşadıgını düşünüyorumne alaka yav?
Aynısı ben de söylüyorum zaten. Defalarca yazdım Kaan'ın orta saha rotasyonunda kullanılması hem onun için hem de bizim için daha iyi olur diye. Ama oynatamıyoruz işte.Adamın en iyi oynadığı yer ortasaha bizde oynadığı zamanlarda da gördük bunu keza milli takımda da gördük ama bu sene hoca mecburiyetten kaani bek bölgesine hapsetti ,ne Kaan ne berkan bek oyuncusu değil elinden geleni yaparlar ama fazlası olmaz ,hoca ortasaha oynatmaya başlasa çok faydasını görürüz eminim
yok canım ne alaksı var, şakalaşıyoruz burada forumdaşlarlasadece kadınlar için yaşadıgını düşünüyorum
o halde nokta atışı yapmışım ispanyolca öğrenerekO halde ispanya yap rtas, rahat kacak et kesersin
Sözleşme imzalamıyor, gitmek istiyor, sahada andaval hareketleri var.nelsson u niye mandal gibi kullanmaya calısıyoruz
hala denge diyo herif
bayağı fark var
Dybala maybala Aybala istemiyoruz yav koşan basan adamlar gelsin kağnı gibi olmayalım genegürcü dururken kronik sakat dybala gelirse simit yemeyi bırakırız
bayağı fark var