Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın en iyi oynadığı yer ortasaha bizde oynadığı zamanlarda da gördük bunu keza milli takımda da gördük ama bu sene hoca mecburiyetten kaani bek bölgesine hapsetti ,ne Kaan ne berkan bek oyuncusu değil elinden geleni yaparlar ama fazlası olmaz ,hoca ortasaha oynatmaya başlasa çok faydasını görürüz eminim
Aynısı ben de söylüyorum zaten. Defalarca yazdım Kaan'ın orta saha rotasyonunda kullanılması hem onun için hem de bizim için daha iyi olur diye. Ama oynatamıyoruz işte.

30 senedir futbol izlerim birkaç dönem hariç adam akıllı bekimiz hiç olmadı zaten. 6-7 senedir tutan tek adam Boey. Saydım yine sayayım. Dubois, Adekugbe, Aurier, Köhn, Angelino, Jelert Okan Hoca zamanında alınıp patates çıkan bekler. Kimi alsak olmuyor.

Bu sebepten sağ bek alınınca Kaan orta sahaya geçecek diye beklemek biraz ütopik kalıyor. Yine dönüp dolaşıp Kaan oynuyor. Bize uygun maliyetli, genç ve tempolu yedek bir orta saha lazım mutlaka. Mevzu bundan ibaret.

Okan Buruk gitmeden Kaan Ayhan bizde ortasaha oynamaz arkadaşlar. Boşuna analizlerle,orda daha iyilerle kendinizi yormayın. Hocanın Kaan‘i ortasaha alternatifi olarak görmediği çok acık.

nelsson u niye mandal gibi kullanmaya calısıyoruz
Sözleşme imzalamıyor, gitmek istiyor, sahada andaval hareketleri var.

Bonservis getireceği konusu muallak kiralık opsiyon vs girişecek kulüpler bunun için de bizim limitimiz yok zaten.

O nedenle mandal olarak kullanmak zorundayız.

Sağ bek alıyorsun, Stoper alıyorsun, hücum bölgesine bir adam alıyorsun, kaan'ı orta saha rotasyonuna ekliyorsun transferi kapatıyorsun baba. fazlası kimyayı bozabilir.

Esterle 1 hafta mi yoksa Gsnin UEFAyi alması + fbye 10 atmamız mi diye düşünerek kafayı kirdigimiz saatlerdeyiz.

dybala 2 yıllık maliyeti 25 milyon euro olacakmış gelirse nerdeyse şl gelirinin tamamını kariyeri düşüşte olan ve zaman zaman sakatlık problemleri yaşayan 31 yaşında birine gömmek akıl tutulması olur

bayağı fark var

1735043794388.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt