Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendimizi kurtarmadan Lyon'u kurtaracağız herhalde. 40 milyon vermek nedir 2 oyuncuya. Ayrıca madem o kadar verebiliyoruz Osimhen'in bonservisini alalım.
Abi sen ciddi misin yav 40a ikisini paketleyebiliyorsak düşünmeye gerek yok.

Bunları alan osimheni zaten alır ki osimhen olayı daha çok su kaldırır. Hele bi sözleşmesi 1 seneden aşağıya düşsün o zamana kadar oyucu zaten bizde

Yarın sponsorluk lansmanı var başkan katılıyor sanırım hem BB çıkma işi, sermaye artışı, Çinli sponsorlar ve transfer vb. gibi durumlar kesin sorulur herhalde.

Abi sen ciddi misin yav 40a ikisini paketleyebiliyorsak düşünmeye gerek yok.

Bunları alan osimheni zaten alır ki osimhen olayı daha çok su kaldırır. Hele bi sözleşmesi 1 seneden aşağıya düşsün o zamana kadar oyucu zaten bizde
Bilmiyorum Tunacığım. Mika için pozitif bakıyorum ama Cherki hiç istemediğim biri yerine Diawara olsa daha iyi olurdu. Orta saha için takviye daha mantıklı.

Bence bu transfer surecinde ilk oncelik Osimhenin tapusunu almak olmali. Neden : Sezon sonu buyuk takimlarin eli daha guclu olucak ve bu transferi zora sokabilir, oyuncuyu baska bir takima kaptirabiliriz.

Yine cümbür cemaat dünyanın dört bir köşesine gidilmiş

Mika ve Dybala çok gündeme gelmeye başladı, bu demek ki olmama ihtimalleri daha yüksek. Skriniar da öyle.

Kısaca;

Skriniar'ın Galatasaray'a gitmesi için maaşının tamamını ödemesi lazım. Oyuncu Juventus'la anlaşıyor ama PSG çok para istiyor. Transfer çıkmazda diyor.
Birini çinko.

işidci sakalına HAYIR!

200w (10).gif

İçeriğine baktığında olma ihtimalinin yüksek olduğunu çıkardım. PSG defans almak istiyormuş bunun için Skriniar gitmeli, Skriniar maaşında indirim yapmıyor ve yarım sezon için maaşının tamamını veren bir kulüpte yok habere göre. Psg mecburen maaşının bir kısmını karşılamaya okey diyecek bu işin sonunda haberi okuduğumda bu iş buraya gideceğini hissettim. Bu arada benim kafada hala Skriniar'a yarım devre için 3 vermektense Osuji gibi birine 3-5 bonservisine verip bir deneme mi yapılsa diye geçiyor açıkcası.

Ertan söylüyor buna yoksa kendisi nereden bilecek. Bazı Galatasaray haberlerini paslıyor işte.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt