Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum Tunacığım. Mika için pozitif bakıyorum ama Cherki hiç istemediğim biri yerine Diawara olsa daha iyi olurdu. Orta saha için takviye daha mantıklı.
Abi cherki müthiş bir herif yazın burada çok dillendirdik herif üzerine kariyer sezonu yaptı.

Cezayirli olması bir miktar tereddüt ettirse de yaşının 21 olması ve herifin hedeflerinin premier lig olması sıçrama yaptıracak etkenler.
24 yaşına kadar etinden sütünden müthiş yararlanılır bu herifin bu süreçte aldığın paraya premier lige okutursun zaten.

Hedefi olan oyuncular bunlar bu çok önemli detay.

Abi cherki müthiş bir herif yazın burada çok dillendirdik herif üzerine kariyer sezonu yaptı.

Cezayirli olması bir miktar tereddüt ettirse de yaşının 21 olması ve herifin hedeflerinin premier lig olması sıçrama yaptıracak etkenler.
24 yaşına kadar etinden sütünden müthiş yararlanılır bu herifin bu süreçte aldığın paraya premier lige okutursun zaten.

Hedefi olan oyuncular bunlar bu çok önemli detay.
Kuzey Afrikalı oyunculara isterse Messi olsun karşıyım artık. Yoğurdu üfleyerek yiyorum sütten ağzım yanınca.

Daha 5 aydır lyonda ki toplama ve leş gibi takım olan lyonda totalde 21 maç 7 gol 1 asist yapmış.
783 dakikada yapmış bunu da. Maç başı 37 dakika ortalama.

Bu istatistik ve takıma olan ofansif etkisini bilemiyoruz.

Neredeyse iki katı kadar oynamış barışın istatistik katkısı ise:

24 maç 1915 dakika 9 gol 1 asist
ikisini kıyaslamak elbette abes kaçıyor elbette burada barışı sürekli takip edip bildiğimiz için bu değerlendirmeyi abes buluyoruz.

Ha icardi-mikautadze-batshuayi hücum hattı yetersiz olur ana fikrine de katılmak gerekiyor.
Bu takım şimdiki kadar da bu kadar skor ürettiremez. Osimhen ile mikautadze aynı performansı verecek dersek çarpılırız zaten.

Yunus ile barışın da ayrılabileceğini mertensin de bırakacağını düşünürsek yarasayla vedalaşmak ve osi-mika-icardi 3lüsüyle ofans hattını oluşturmak daha mantıklı olur.

Barış ile mevkileri ve oyun içindeki rolleri aynı mı peki? Az süre almasının sebebi Lyon'daki kaotik ortam mı? Oyuncu mu ayrılmak istiyor kulübü mü satmak istiyor?

k.demirbay oynadı işte kaç kere yaktı takımı ben bek ihtiyacı yok diye bişey dedim mi hem ortasahaya takviye lazım hem bek niye ortasahaya takviye yapılsın dedim diye böyle bi tavır takındın anlamadım hocam torreria yedeklense fena mı olur yıldız olmasına gerek yok kiralık biride iş görür
yoo yedeklensin ama yedekleyecegin adamda berkan demirbay seviyesinde olacak

Rakibine bak amrabati aldi getirdi kurulu duzeni mahvetti Gecen senin en iyi adami ismail curudu klubede yedekleyecegin oyuncuda bu seviyelerde olacak

Barış ile mevkileri ve oyun içindeki rolleri aynı mı peki? Az süre almasının sebebi Lyon'daki kaotik ortam mı? Oyuncu mu ayrılmak istiyor kulübü mü satmak istiyor?
Tamam işte bende onu diyorum rolleri farklı ancak barış neredeyse full oynadığı yerde ortalaması 7 dakika.
Oyuncu ayrılmak istemiyor bu arada hayalindeki takımmış. Ve daha 5 aylık macerasında başarılı olup olmadığı kıyasında bulunmak çok zor.
Şimdi de lyonun küme düşme mevzusu ile oyuncu satması lazım.

Bugün ve yarın Noel hiç bir bisey olmaz saçma sapan kolpalar tasimayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt