- 3 Temmuz 2012
- 141.508
- 89.485
- 5.478
Ben bir markayim ona göre davran bana
ahmet ercanlar yasak
cezai işlem uygulanır mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bir markayim ona göre davran bana
Evet Yunus Barış bek olmaz. Yani olur da bu çocuklara ciddi haksızlık olurHem 3'lü düzen istiyorsun (ki birçoğumuz istiyor) hem Yunus Barış bek olmaz diyorsun. 3-4-1-2 ya da 3-4-2-1 de oynasan Yunus ve Barış'tan birini mecburen bu kanat beke evirmek zorundasın. Hadi Yunus 10 numara da oynar bu sefer ya tek forvete dönüp Mertens/Yunus yaparsın ya da Mertens'i kesersin. Barış forvette olmuyor bunu gördük birçok maçta.
Bu yüzden ya oyn içi değişkenlik gösteren bir taktik (bol joker lazım) ya da derinlikli bir kadro lazım. Bakalım neler göreceğiz.
musluman noel kutlamaz
Gürcü oluyor mu?ÖZEL | Galatasaray, Avrupa Birliği üyesi bir ülkede futbol oynayan bir futbolcuyu transfer edecek.
son dönem futbol yorumlarını beğenmiyorum meysınımvallah şuan çam ağacımın altında ailemle kutluyorum
Futbolu unutmuş masonumson dönem futbol yorumlarını beğenmiyorum meysınım
Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarızDininize imanınıza
Euro dışında bu Mikautadze'yi izleyen var mı
Böyle €20m bonservis €4m maaş verilcek bir adam mı
bu ne sallai postlarını copy-paste mi yaptın ismi değiştirip SamimUzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız
cökmüs vpn ile denedım gırmıyorsofascore çöktü mü - banlandı mı niye girilmiyor yav
Olm 20ye alırsak bunun patlama yapmış hali kaç olacak ki. Bu topçunun max değeri bence 15Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız
Türkiyeye kapatıldı.sofascore çöktü mü - banlandı mı niye girilmiyor yav
Bilmediğimiz 1 olay mı oldu bu transferde görüntülü konuştuğumuzda başka diyodun Onur'um sen yavYarek alırsın Cevom
Bu postu atmayı özledin değil mi mıhlı ikenUzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız

böyle bi bilgi yokTürkiyeye kapatıldı.