- 16 Haziran 2010
- 208.826
- 162.488
- 6.838
15+5 daha makul çünkü Lyon'da as oyuncu sayılmazMika transferi için 20 milyon normal rakam ama daha fazlası verilmemeli ,elleri mahkum satacaklar hatta zahayida ekleyebiliriz pakete
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15+5 daha makul çünkü Lyon'da as oyuncu sayılmazMika transferi için 20 milyon normal rakam ama daha fazlası verilmemeli ,elleri mahkum satacaklar hatta zahayida ekleyebiliriz pakete
O konuda katılıyorum kendisine tabi Osimhen burada kalmak istiyor mu o da ayrı bir soru. Yani belki seneye Premier League'i isteyebilir.Haluk Yürekli: "Galatasaray Osimhen'i almak istiyor eğer Mikautadze'ye harcanacak 20-25 m euro aralığındaki para Osimhen'in Galatasaray'da kalma ihtimalini zayıflatacaksa ben olsam vermem. Ben bütün cephanemi Osimhen'i kullanmayı düşünürüm."
evet ve başka talibide yok ve en önemlisi bu adamlar paraya sıkışmış durumda,aceleci davranmazsak mecbur kabul ederler özellıkle bonuslarla filan15+5 daha makul çünkü Lyon'da as oyuncu sayılmaz
Burada oyuncunun tutumu önemli kendisi galiba Lyon'u çok seviyor orada yetişmiş küçük yaşlarda.evet ve başka talibide yok ve en önemlisi bu adamlar paraya sıkışmış durumda,aceleci davranmazsak mecbur kabul ederler özellıkle bonuslarla filan
Skriniar yerine marcao gibi alt liglerden fransa liginden bir stoper gelse çok güzel olurGeçen dönem Wendel-Hermoso ha geldi gelecek, şöyle anlaşıldı böyle anlaşıldı.
Bu dönem aynısı Skriniar ve Mika için yapılıyor, yapılacak belli ki.
Cherryosimhen işi boş iş ya hangi sponsoru bulupta 70 milyon gömeceğiz kaldı ki divandaki moruklar ayaklanma çıkarır
DurEgede Ay balığı yakalamışlar
felaket olacak
hadisde yazıyor