Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen dönem Wendel-Hermoso ha geldi gelecek, şöyle anlaşıldı böyle anlaşıldı.

Bu dönem aynısı Skriniar ve Mika için yapılıyor, yapılacak belli ki.

Haluk Yürekli: "Galatasaray Osimhen'i almak istiyor eğer Mikautadze'ye harcanacak 20-25 m euro aralığındaki para Osimhen'in Galatasaray'da kalma ihtimalini zayıflatacaksa ben olsam vermem. Ben bütün cephanemi Osimhen'i kullanmayı düşünürüm."
O konuda katılıyorum kendisine tabi Osimhen burada kalmak istiyor mu o da ayrı bir soru. Yani belki seneye Premier League'i isteyebilir.

He Osimhen alacaz para biriktiriyoruz
Mikaoutadzeye vereceğimizin üstüne 70 daha koyduk mu tamamdır bu iş

Zaha ziyech çok kötü etkiledi taraftarı, yine 2021 cicaldau morutan kafasına yaklaştık, sonu benzemesin. Evet dybala sakatlığı sebebiyle yanlış isim ama yıldız oyuncu alerjisi oluşursa yine kötü olur. Erden timur icardi torreira mertens gibi yıldızlarla büyük takım kimliğini bize yine hatırlattı çok şükür

Sadece osimhen aldık oldu bitti diyecek bir şey yok o ayrı o ayrı bi şekilde bütçeyi oluşturacaklar

Mika hadi 15-20 ki en pahalı transferimiz 18 ile Gabri.

Osi için sahiden 50+ verebileceğimizi sanmıyorum.

evet ve başka talibide yok ve en önemlisi bu adamlar paraya sıkışmış durumda,aceleci davranmazsak mecbur kabul ederler özellıkle bonuslarla filan
Burada oyuncunun tutumu önemli kendisi galiba Lyon'u çok seviyor orada yetişmiş küçük yaşlarda.

Mikautadze‘yi Euro‘da izledim. Iyi topcu ama öyle 20 verilecek bir herif degil bence

Sacma sapan islere girismeyiz umarim

osimheni de alıyoruz

makatzadeyi de

maçları da bu şekil izliyoruz

dursun6.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt