Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 15.120
- 8.392
- 1.428
Osimheni alma ihtimalimiz 0 zaten.O parayı 1 oyuncuya bağlayıp sonra arkası tofaş kalır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de asla Osimhen'i aldığımız paraya satamayacağız bu da bir gerçek 65'e alırsak 100'e satarız gibi bir şey mümkün değil. Ben hala aynı noktadayım. Osimhen bizim için fazla büyük risk ha alabilirlerse neden aldınız diye eleştirmem keyfime bakarım. Tabi albeni yüksek olsun diye yıldız isimde lazım ama bunun için Griezmann, B. Silva gibi isimler şahsen.Mika hadi 15-20 ki en pahalı transferimiz 18 ile Gabri.
Osi için sahiden 50+ verebileceğimizi sanmıyorum.
osimhen işi boş iş ya hangi sponsoru bulupta 70 milyon gömeceğiz kaldı ki divandaki moruklar ayaklanma çıkarır
Osimhenosimhen ıstemıyorum
3 seneye yayılan taksitle olur. CL'ye direkt katılırsak 40'a yakın bir gelir olacağı söylendi 2. senede. 20 x3 şeklinde çözülüp yarısı da sponsorla çözülürse bence alınabilir.Osimhen zaten olmayacak
Hayal kurmaya gerek yok o paralar verilmez yani mümkün degil
Ayrica Borcun/
olan bedeli gidip napoli’ye vermek yanlis olur bana göre
Adam tek başına gol atıyor tek başına takımosimhenın bizim oyunumuza icardi kadar etkisi yok malesef
makatzeyi alırsak muazzam olur