Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz Osimheni sponsor destegiyle alsak bile, misal iki sene sonra 20'ye satsak zararli degiliz herhangi bir durumda. Tamamini sponsor karsilayacak deniliyor, ordan yola cikarak. Aldigimiz paraya satmanin zaten mümkünati yok şahsen.

Bir topçuya 1 kere 18 milyon Euro verildi (Sara) bir anda taban fiyat oluverdi o. Halbuki rekor ücretti bu. Biz önüne gelene 20'şer 20'şer sıkabilen bir kulüp ne ara olduk. Herkes şirazeyi kaydırdı. Önüne gelene Sara örneği gösterilip yüksek bonservisler aklanmaya çalışılıyor garip. Mika'yı ben de isterim ama birden fazla oyuncu lazım olduğu için o bütçeler yayılacaktır bir çok isme.

Mika hadi 15-20 ki en pahalı transferimiz 18 ile Gabri.

Osi için sahiden 50+ verebileceğimizi sanmıyorum.
Bir de asla Osimhen'i aldığımız paraya satamayacağız bu da bir gerçek 65'e alırsak 100'e satarız gibi bir şey mümkün değil. Ben hala aynı noktadayım. Osimhen bizim için fazla büyük risk ha alabilirlerse neden aldınız diye eleştirmem keyfime bakarım. Tabi albeni yüksek olsun diye yıldız isimde lazım ama bunun için Griezmann, B. Silva gibi isimler şahsen.

Osimhen zaten olmayacak

Hayal kurmaya gerek yok o paralar verilmez yani mümkün degil

Ayrica Borcun / olan bedeli gidip napoli’ye vermek yanlis olur bana göre

Osimhen zaten olmayacak

Hayal kurmaya gerek yok o paralar verilmez yani mümkün degil

Ayrica Borcun / olan bedeli gidip napoli’ye vermek yanlis olur bana göre
3 seneye yayılan taksitle olur. CL'ye direkt katılırsak 40'a yakın bir gelir olacağı söylendi 2. senede. 20 x3 şeklinde çözülüp yarısı da sponsorla çözülürse bence alınabilir.

Osimhen’in kiralik transferi olmasaydi daha farkli durum da olabilirdik

Sezonu kurtaran hamle oldu osimhen

Bir oyuncu ile takimin havasi degisti

Kalmasini bende cok isterim ama imkansiz oldugunu da belirtmek lazim

Milano'da bulunan Okan Buruk ve yönetici Abdullah Kavukcu, Paulo Dybala ve Milan Skriniar'ın transferleri için görüşmelerini sürdürüyor. (TRT Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt