Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 seneye yayılan taksitle olur. CL'ye direkt katılırsak 40'a yakın bir gelir olacağı söylendi 2. senede. 20 x3 şeklinde çözülüp yarısı da sponsorla çözülürse bence alınabilir.

Taksit kabul etmiyorlar haberleri vardi bir ay önce

Durum tam olarak ne bilemiyoruz tabiki

Skiniar harici bütün isimler sallama gibime gelmeye başladı. Onda da şüphelerim var gerçi. Sağır sultana duyurarak transfer politikası yürütmeyi alışkanlık yaptılar ve bu işin sonunda ismi çıkan topçular kısa sürede bitmezse %99 olmuyor.

Haluk Yürekli: "Galatasaray Osimhen'i almak istiyor eğer Mikautadze'ye harcanacak 20-25 m euro aralığındaki para Osimhen'in Galatasaray'da kalma ihtimalini zayıflatacaksa ben olsam vermem. Ben bütün cephanemi Osimhen'i kullanmayı düşünürüm."
oo etkileşim geri vitesi en sevdiğimden.

At yalanı sonra osimheni alamayacaksa etkileyecekse almam bak sen şu allahın işine. 2 ay önce aynı adamlar osimhen için sponsor bulundu Galtasarayın planını etkilemeyecek haberciliği sıçıyodu.

Ayrıca osimhen transferi yaz transfer dönemiyle alakası olan durum yazın kimin ne olacağı belli olmaz adam belki kalmak istemiyorum çok iyi bir teklif var derse ne yapacağız osimhen için bulduğumuz sponsorla almadığımız oyuncular için parti falan veririz.

Hayatımda bu kadar dallamaca bir fikri ilk defa duyuyorum. Hayır mikau geldi ve avrupa şampiyonluğunu getirenlerden birisi oldu çat İnter 70 milyon saydı sana osimheni almak için daha kolay bir geli kaynağı olmaz mı.

osimhen ıstemıyorum
1000006491.webp

Bu doğru mu?

#SONDAKİKA Okan Buruk ve Abdullah Kavukcu, Milano'da.

Galatasaray, Paulo Dybala ve Milan Skriniar transferleri için görüşmelerini sürdürüyor.

Abi daha 20 gün sonra açılıyor transfer dönemi türkiyede

Niye günde 20 haber cikiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt