Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca masada halen bir nelsson teklifinin de konulması gerktiğini düşünüyorum. 25 milyonda düşmüyorlarsa 15+nelsson teklifini koy.
Nelsson gitmek ister, lyonda zaten adam akılı 2 stoper var gelecekte para edebilecek danimarka milli takımı oyuncusu kendilerine para kazandırabilecek bir hamle olabilir ve mikau'dan da 15 milyon gibi cash bir para kazanmak cazip gelebilir.

Fenerlilerde talisca çöpünü sevinmeyenler gördüm gs li olabilir diyecektim ki bugün Ali bunlara trol deyince kudurmuslar yine

Haluk Yürekli: "Okan hoca onay verirse düşük maliyetle Kabore'yi alma ihtimali var."
1735077857711.webp

Uğur Karakullukçu: "Mikautadze, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. İstemiyor gibi bir durum yok. Lyon ile pazarlık yapılıyor. Galatasaray, Osimhen durumundan dolayı büyük bir peşinat çıkmak istemiyor. Galatasaray'ın aklındaki rakamlar: 16-17 milyon Euro."

gsnin osimheni almak gibi bi gündemi olamaz

sene sonu 3-4 tane net transfer gerekecek mevki varken hele

bu seneyi tamamlarsa şükredelim
Götümüzde ayı bağırıyor takımda
Muslera, mertens olmayacak, beklerden biri kronik sakat diğeri yok zaten, icardinin durumu ne olacak yunus barış sağlam teklif gelirse ne olacak. Stoperlerin biri sallantıda şunları düşünen yok. 14kişiyle sezon geçiriyoruz 70 milyonluk transfer diyorlar hala yav.

Uğur Karakullukçu: "Mikautadze, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. İstemiyor gibi bir durum yok. Lyon ile pazarlık yapılıyor. Galatasaray, Osimhen durumundan dolayı büyük bir peşinat çıkmak istemiyor. Galatasaray'ın aklındaki rakamlar: 16-17 milyon Euro."
Uğur k. dediyse Mikautadze yatmış demektir. Başka isimlere yönelelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt