Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.556
- 18.787
- 1.398
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon sonu olur işte. Skriniar geçici 6 aylık çözüm.Skriniar yerine marcao gibi alt liglerden fransa liginden bir stoper gelse çok güzel olur
Marcao luyindama devre arası geldi. 5 ay için 3-4m euro vermek mantık işi değil, stoper mi kalmadıSezon sonu olur işte. Skriniar geçici 6 aylık çözüm.
Salt cherki 40Osimheni alamiyorsak soyle 35 filan basip
Cherki Ve Mika yi paket olarak alip transferi kapatalim bir stoper kiralariz
30m euroyu sponsorlar veriyorsa bence de almak mantıklıOsimhen alınacaksa eğer o bonservisin en az yarısının sponsor vs desteğiyle yapılacağını unutmadan yorum yapalım derim. Yoksa bir oyuncu için o paraları veremeyeceğimiz belli zaten.
Evet kalmadı.Marcao luyindama devre arası geldi. 5 ay için 3-4m euro vermek mantık işi değil, stoper mi kalmadı
+ el neysri denen kazmaya 30 milyona yakın şikeciler verdi, 30+ teklif varmış, yedikleri kazık ortaya çıkmasın, yerine forvet bulamayız diye satmaya gtleri yemiyo, biz 60 küsüre Osim denk getirmişiz, adam bizde kalmak için yırtınıyor, kanım aksa sarı kırmızı aidiyetim var diyor. Ayrıca şerefsizim bugün geleceğini bilsin koç, acun bırak 60 ı, 80 milyon gömerler, burda da kalp krizinden tüm üyeler gideriz.Ferdi Kadıoğlu'nun 30 milyon Euro'ya transfer yaptığı bir piyasada, Osimhen için devre arası ödenecek 67.5 milyon Euro bence bedava. Eğer Osimhen' de istiyorsa ben olsam başka hiç transfer yapmama pahasına zorlardım.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ferdi 25+5 bonusa gitti. Ben İngiliz basınında böyle okudum. Fener zaten bu yüzden açıklamadı rakamı.Ferdi Kadıoğlu'nun 30 milyon Euro'ya transfer yaptığı bir piyasada, Osimhen için devre arası ödenecek 67.5 milyon Euro bence bedava. Eğer Osimhen' de istiyorsa ben olsam başka hiç transfer yapmama pahasına zorlardım.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konyaspor'da medyada göreve başlıyorum
Her daim demiştim kahpe bizans diye
üç büyük değil üç büyütülmüşlere karşı mücadelede olacağız