Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakiplerden kopenhagli jelertle ugrasacagimiza keşke pragli Krejc için ugrassaydik taş gibi adam hızlı solak 8 milyona aldılar bize karşı da enfes oynamisti

..

Ekli dosyalar

• dursn.webp
    dursn.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 23
Önümüzdeki sene ve ondan sonraki seneler şampiyonlar ligine katılmaya devam edeceğimizden artık finansal sorunlar yaşamayacağız
O yüzden Osimhen de alınır Mikautadze de alınır

Ferdi Kadıoğlu'nun 30 milyon Euro'ya transfer yaptığı bir piyasada, Osimhen için devre arası ödenecek 67.5 milyon Euro bence bedava. Eğer Osimhen' de istiyorsa ben olsam başka hiç transfer yapmama pahasına zorlardım.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+ el neysri denen kazmaya 30 milyona yakın şikeciler verdi, 30+ teklif varmış, yedikleri kazık ortaya çıkmasın, yerine forvet bulamayız diye satmaya gtleri yemiyo, biz 60 küsüre Osim denk getirmişiz, adam bizde kalmak için yırtınıyor, kanım aksa sarı kırmızı aidiyetim var diyor. Ayrıca şerefsizim bugün geleceğini bilsin koç, acun bırak 60 ı, 80 milyon gömerler, burda da kalp krizinden tüm üyeler gideriz.

Ferdi Kadıoğlu'nun 30 milyon Euro'ya transfer yaptığı bir piyasada, Osimhen için devre arası ödenecek 67.5 milyon Euro bence bedava. Eğer Osimhen' de istiyorsa ben olsam başka hiç transfer yapmama pahasına zorlardım.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ferdi 25+5 bonusa gitti. Ben İngiliz basınında böyle okudum. Fener zaten bu yüzden açıklamadı rakamı.

Mika 3-4-1-2 nin 2 sinde çok iyi olur. Osimheni de İcardiyi de tamamlayabilir. Elimizde olmayan bir profil.

Mertens çok oyun kurulumuna geldiği işin ceza sahasına sekenleri toplayamıyor.
Bats fırsatçı golcü ama top sürme,adam eksiltme, oyun kurulumu yok.
Ortalığı karıştıracak tempolu bir forvet oyunumuzu çok geliştirebilir.

Ama yine Sara ve Torreriaya bir şey olmasın diye dua edeceğiz. Alternatifi olmayan tek bölgemiz.

Osimhen'i aldığın fiyata yakın avrupaya satma olasılığın yüksek niye bu kadar büyütülüyor osimhen'in bonservisi. Onda esas sıkıntı bizden isteyeceği maaş icardi bile 10 alıyorken osimhen kaç ister maaş orası bizi zorlar. İngiltere'ye gidememe sebebi de istediği maaştı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt