Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.467
- 7.306
- 2.358
Böyle dedi diye transfer olmayacak mı.? Bu Nafi Alpay ne ayak anlamadım. Fransa’dan kimin ismi geçse böyle bir havalarda,buraları küçümsüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle dedi diye transfer olmayacak mı.? Bu Nafi Alpay ne ayak anlamadım. Fransa’dan kimin ismi geçse böyle bir havalarda,buraları küçümsüyor.
Konya kume dusermi bu sezonKonyaspor'da medyada göreve başlıyorum
Her daim demiştim kahpe bizans diye
üç büyük değil üç büyütülmüşlere karşı mücadelede olacağız
Şahin nerden aklına geldi bu yavGalatasarayımız 4 fb 0
Ilk yari sonucu
U17 maçı ilk yarı bitti üstadımŞahin nerden aklına geldi bu yav![]()
Maç'ı açsam kesin Fb Fark'ı azaltır o yüzden izlemeyeyimU17 maçı ilk yarı bitti üstadım
Yine çok haklısınız Murat Bey. Size katılıyorum.Maç'ı açsam kesin Fb Fark'ı azaltır o yüzden izlemeyeyim![]()
Muani kiralık olcak ama. Miko bonservisiyle gelir. Bu sebeple MikoKolo Muani mi ? Mika mi sizce ?
bana kalırsa ikiside farklı oyuncular ama ben bi tık kolo derdim.
Oraya takılma brom vereceği katkıya bak bu sezon o da alışır sever seneye alırız onu da.Muani kiralık olcak ama. Miko bonservisiyle gelir.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kolo Muani mi ? Mika mi sizce ?
Mikautadze'yi Mertens yerine alırız reis.Forvet için de kiralık Psg'de Muani veya Ramos'u alabiliriz hangisini gönderiyorlarsa.Hayır denilmeyecek 2 isim.O kadar da havalanmamak gerek..Kolo Muani mi ? Mika mi sizce ?
Hangi birini alcan abi adamı yakın zamanda 95 e almışlar. Yarım sezon kim daha çok katkı verir orası Muani olabilir belki ama hangisi daha mantıklı transfer dersen Miko çünkü senin bonservisli adamın olcak. Hem Miko birçok pozisyonda oynayabiliyor. Ama Miko gelcekse Bats tan Ocak ta çıkılabiirse çıkılmalı bence.Oraya takılma brom vereceği katkıya bak bu sezon o da alışır sever seneye alırız onu da.
Hayal ettim de Muani ve Osimhen çift forveti de abooooow .Mikautadze'yi Mertens yerine alırız reis.Forvet için de kiralık Psg'de Muani veya Ramos'u alabiliriz hangisini gönderiyorlarsa.Hayır denilmeyecek 2 isim.O kadar da havalanmamak gerek..
Ondan bahsetmiyorum mikayı alamadın muaniyi kiraladın seneye alırsın diyorum. 95 e aldığı adamı kiralık verecek kafasındalarsa zaten bitirirsin bi şekilde.Hangi birini alcan abi adamı yakın zamanda 95 e almışlar. Yarım sezon kim daha çok katkı verir orası Muani olabilir belki ama hangisi daha mantıklı transfer dersen Miko. Ama Miko gelcekse Bats tan Ocak ta çıkılabiirse çıkılmalı bence.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muani yi tutmuyor Enrike. Bizde kiralıktan öteye geçmez Osimhen gelcekse gerek de yok zaten.Ondan bahsetmiyorum mikayı alamadın muaniyi kiraladın seneye alırsın diyorum. 95 e aldığı adamı kiralık verecek kafasındalarsa zaten bitirirsin bi şekilde.
Bence Dursunlu versiyonları sadece GSC'de talep görür.dursunlu versiyonu cikmali
İcardi'yle de izlemek de güzel olurdu.Mikautadze transferini benim çok istememin nedeni geçen sene Fb Dzeko'ya güvenerek hata etti bu sene de Barcelona Lewandowski'ye güvenerek hata etti ve liderliği kaç puan geriden gelen takım olan Atletico Madrid'e kaptırdı.Mertens'in sakatlanma ihtimali çok fazla olan 1 oyuncu.Ve böyle 1 şey olursa da futbolu bırakabilir.Burda da Fb şampiyonluğu izleyebiliriz..Hayal ettim de Muani ve Osimhen çift forveti de abooooow .![]()