Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle dedi diye transfer olmayacak mı.? Bu Nafi Alpay ne ayak anlamadım. Fransa’dan kimin ismi geçse böyle bir havalarda,buraları küçümsüyor.

Kerem Aktürkoglu bunun dediklerinin 10 katini söylerdi hep. Adam uçağa yetişecek diye uzun atlamacilar gibi atlaya,zıplaya gitti. 😊

bu herif iyi de messi yaptılar, işin sonunda lyon ve ajaxda yedek olan bir oyuncu.

Kolo Muani mi ? Mika mi sizce ?

bana kalırsa ikiside farklı oyuncular ama ben bi tık kolo derdim.

Kolo Muani mi ? Mika mi sizce ?

bana kalırsa ikiside farklı oyuncular ama ben bi tık kolo derdim.
Mikautadze'yi Mertens yerine alırız reis.Forvet için de kiralık Psg'de Muani veya Ramos'u alabiliriz hangisini gönderiyorlarsa.Hayır denilmeyecek 2 isim.O kadar da havalanmamak gerek..

Oraya takılma brom vereceği katkıya bak bu sezon o da alışır sever seneye alırız onu da.
Hangi birini alcan abi adamı yakın zamanda 95 e almışlar. Yarım sezon kim daha çok katkı verir orası Muani olabilir belki ama hangisi daha mantıklı transfer dersen Miko çünkü senin bonservisli adamın olcak. Hem Miko birçok pozisyonda oynayabiliyor. Ama Miko gelcekse Bats tan Ocak ta çıkılabiirse çıkılmalı bence.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hangi birini alcan abi adamı yakın zamanda 95 e almışlar. Yarım sezon kim daha çok katkı verir orası Muani olabilir belki ama hangisi daha mantıklı transfer dersen Miko. Ama Miko gelcekse Bats tan Ocak ta çıkılabiirse çıkılmalı bence.

Ondan bahsetmiyorum mikayı alamadın muaniyi kiraladın seneye alırsın diyorum. 95 e aldığı adamı kiralık verecek kafasındalarsa zaten bitirirsin bi şekilde.

Ondan bahsetmiyorum mikayı alamadın muaniyi kiraladın seneye alırsın diyorum. 95 e aldığı adamı kiralık verecek kafasındalarsa zaten bitirirsin bi şekilde.
Muani yi tutmuyor Enrike. Bizde kiralıktan öteye geçmez Osimhen gelcekse gerek de yok zaten.

Hayal ettim de Muani ve Osimhen çift forveti de abooooow . :D
İcardi'yle de izlemek de güzel olurdu.Mikautadze transferini benim çok istememin nedeni geçen sene Fb Dzeko'ya güvenerek hata etti bu sene de Barcelona Lewandowski'ye güvenerek hata etti ve liderliği kaç puan geriden gelen takım olan Atletico Madrid'e kaptırdı.Mertens'in sakatlanma ihtimali çok fazla olan 1 oyuncu.Ve böyle 1 şey olursa da futbolu bırakabilir.Burda da Fb şampiyonluğu izleyebiliriz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt