Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.231
- 19.295
- 1.188
Ne iyi ne kötü knks, miaukatze gelsin iyi olacamAleykum Selam Hakan'ım.Keyifler nasıl![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne iyi ne kötü knks, miaukatze gelsin iyi olacamAleykum Selam Hakan'ım.Keyifler nasıl![]()
El Nesyri 19.5 m 4 yılda 8 taksit diye açıklandı. Senelik 4 civarı maaş alıyor sanırım. Osimhen bonservis 65m olsa senelik 12m civarı maaş olacak. Yani 3-4 tane Nesyri eder. Biz City veya PSG değiliz. Bir futbolcuya 100m gömemeyiz.+ el neysri denen kazmaya 30 milyona yakın şikeciler verdi, 30+ teklif varmış, yedikleri kazık ortaya çıkmasın, yerine forvet bulamayız diye satmaya gtleri yemiyo, biz 60 küsüre Osim denk getirmişiz, adam bizde kalmak için yırtınıyor, kanım aksa sarı kırmızı aidiyetim var diyor. Ayrıca şerefsizim bugün geleceğini bilsin koç, acun bırak 60 ı, 80 milyon gömerler, burda da kalp krizinden tüm üyeler gideriz.
yallah konyaspor forumunaKonyaspor'da medyada göreve başlıyorum
Her daim demiştim kahpe bizans diye
üç büyük değil üç büyütülmüşlere karşı mücadelede olacağız
Nesyri 19.5+6.5 kolay bonus aldığı yıllık o zaman çıkan dış basın kaynaklı haberlere göre 6-7 milyon euro olması lazım.El Nesyri 19.5 m 4 yılda 8 taksit diye açıklandı. Senelik 4 civarı maaş alıyor sanırım. Osimhen bonservis 65m olsa senelik 12m civarı maaş olacak. Yani 3-4 tane Nesyri eder. Biz City veya PSG değiliz. Bir futbolcuya 100m gömemeyiz.
İlk fotodaki Muani mi ağabey
1 Ocak günü elinde bavulu floryada olmalı
İmzalı hali çok kötü olmuş imzasız olanından verdim sipariş
Benficada çok süre alamıyor beğenmiyorlar, cityde oynamadı zaten.bu adam bu sene başında city'den benfica'ya kiralanmadı mı yaw? nasıl alacağız kiralık topçuyu?
Aksam kolpalara hazirmiyiz
İcardi,Osimhen,Sanchez vs gibi adamlar gelmiş ama Mikautadze gelmeyecek. Mümkün mü.? Tutturmuş Thuram,Fofana muhabbeti. Futbolcular eskisi gibi değil. Parayı veren en kralını alır.Kerem Aktürkoglu bunun dediklerinin 10 katini söylerdi hep. Adam uçağa yetişecek diye uzun atlamacilar gibi atlaya,zıplaya gitti.![]()