- 22 Ağustos 2010
- 33.986
- 39.505
- 3.193
ondan demiyorum.Benficada çok süre alamıyor beğenmiyorlar, cityde oynamadı zaten.
Angelino gibi düşün
3. bir takıma nasıl transfer olacak aynı sezon içinde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ondan demiyorum.Benficada çok süre alamıyor beğenmiyorlar, cityde oynamadı zaten.
Angelino gibi düşün
Harfi harfine katılıyorum osimheni almak bir dönem noktasıdır alma ihtimalimiz var ise alınmalıdır(1) osimhen giderse kulüp çöküş sürecine girer
(2) osimhen alınırsa büyümeye ciddi bir adım atılmış olur
(3) osimhene harcanacak meblayı yaz transfer döneminde ayrı ayrı 2 3 dangalağa gömmek tek kelimeyle ahmaklıktır
IMO
Konyaspor'da medyada göreve başlıyorum
Her daim demiştim kahpe bizans diye
üç büyük değil üç büyütülmüşlere karşı mücadelede olacağız
Ben yazdan beri yazıyorum malum Gardi'nin İtalya bağlantıları, Inter'de dakika alamaması falan tam bizim kalem. Yalnız hiç izlemedim ondan emin olamıyorum ama Marotta aldırdıysa vardır bir bildiği gelsin atalım sağa
Kabore mi daha iyi bu mu sence
Cityde hiç oynamadı 3. takım olmuyorondan demiyorum.
3. bir takıma nasıl transfer olacak aynı sezon içinde?
Rams ın sahibi Galatasaraylı değil miydi, beşiktaşa salon yapacağız diyorlar.Beşiktaş kongresinin konusunun tez açılması elzemdir
Mikaudatze işi pek olacakmış gibi durmuyor Kolo Mouani de ütopik bir hedef. Mevcut kadro her türlü ligi götürecek gibi bu karakterli oyuncu grubunun içine 1-2 genç atıp sene sonuna kadar test etmek mantıklı geliyor bana.
Nelsson ve ziyechten çıkıp 1 stoper alsak bile ben okeyim ancak 1 sağ bek ve 1 adet corra mika tarzını birini alıp hayatımıza devam edersek tadından yenmez. 3. Tercihim orta sahaya dinamik birini almak olur.Mikaudatze işi pek olacakmış gibi durmuyor Kolo Mouani de ütopik bir hedef. Mevcut kadro her türlü ligi götürecek gibi bu karakterli oyuncu grubunun içine 1-2 genç atıp sene sonuna kadar test etmek mantıklı geliyor bana.
Rams ın sahibi Galatasaraylı değil miydi, beşiktaşa salon yapacağız diyorlar.
Bize niye yapmıyor
(1) osimhen giderse kulüp çöküş sürecine girer
(2) osimhen alınırsa büyümeye ciddi bir adım atılmış olur
(3) osimhene harcanacak meblayı yaz transfer döneminde ayrı ayrı 2 3 dangalağa gömmek tek kelimeyle ahmaklıktır
IMO
Bizim stadın yanın imarı da çok kolay basketbol salonu yapılabilir Gain arena tarzıSiyaset yönlendirmiştir bunlara. Gs ye sponsor olan her yere salça oluyorlar hani bize diye
Aileden ortaklardan biri Bjk'li idi sanırım. Bir de herhalde Serdar Adalı ile ekstra bir yakınlıkları olabilir. Önceki seçimde de bu vardı çünkü Arat gelince olmadılar mesela.Siyaset yönlendirmiştir bunlara. Gs ye sponsor olan her yere salça oluyorlar hani bize diye
Bu kadro yeter düşüncesi gs yi herzaman geri götürür. Yetmez, her daim daha iyisini hedeflemeliyiz zorlamalıyız. Avrupa orta-alt sıra takımı değiliz biz artık potansiyelimizi çok daha ortaya çıkarmalıyız. Osimhen de ütopikti ama kuş taşa çarptı ve oldu, neden yine olmasın. Osimhen kolo muani gibi isimler başka büyük isimlerin bize gelmesinin yolunu açarMikaudatze işi pek olacakmış gibi durmuyor Kolo Mouani de ütopik bir hedef. Mevcut kadro her türlü ligi götürecek gibi bu karakterli oyuncu grubunun içine 1-2 genç atıp sene sonuna kadar test etmek mantıklı geliyor bana.
Bizim sponsorlara salça olma durumu ezelden beridir var bu kuşlarda ama. Geçen saç malum takıma çinli sponsor diyordu. Bir firma bize geldiği an koşup siyasete hani bize diye yalvarıyorlar herhaldeAileden ortaklardan biri Bjk'li idi sanırım. Bir de herhalde Serdar Adalı ile ekstra bir yakınlıkları olabilir. Önceki seçimde de bu vardı çünkü Arat gelince olmadılar mesela.
Her zamanAksam kolpalara hazirmiyiz