Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(1) osimhen giderse kulüp çöküş sürecine girer

(2) osimhen alınırsa büyümeye ciddi bir adım atılmış olur

(3) osimhene harcanacak meblayı yaz transfer döneminde ayrı ayrı 2 3 dangalağa gömmek tek kelimeyle ahmaklıktır

IMO
Harfi harfine katılıyorum osimheni almak bir dönem noktasıdır alma ihtimalimiz var ise alınmalıdır

Ben yazdan beri yazıyorum malum Gardi'nin İtalya bağlantıları, Inter'de dakika alamaması falan tam bizim kalem. Yalnız hiç izlemedim ondan emin olamıyorum ama Marotta aldırdıysa vardır bir bildiği gelsin atalım sağa

Kabore mi daha iyi bu mu sence

Kaboreyi detayli izledim desem yalan olur videolarda tempolu güçlü bir oyuncu izlenimi veriyor ama Tah gibi sıradan bir adamı kesememesi benim için soru işareti.. Buchanan biraz wing back tarzında zaten geçmişte sağ açık oynuyordu eski Juveli Cuadrado gibi kullanılabilir diye düşünüyorum.. 3lu savunma oynayacaksak sanki buchanon daha iyi olur ama savunma anlamında belli zaafları da olacaktır..

Beşiktaş kongresinin konusunun tez açılması elzemdir

Hergün düzenli olarak Mikautadze ve Skriniar ile kişisel şartlarda anlaşıyoruz galiba.

Mikaudatze işi pek olacakmış gibi durmuyor Kolo Mouani de ütopik bir hedef. Mevcut kadro her türlü ligi götürecek gibi bu karakterli oyuncu grubunun içine 1-2 genç atıp sene sonuna kadar test etmek mantıklı geliyor bana.

Mikaudatze işi pek olacakmış gibi durmuyor Kolo Mouani de ütopik bir hedef. Mevcut kadro her türlü ligi götürecek gibi bu karakterli oyuncu grubunun içine 1-2 genç atıp sene sonuna kadar test etmek mantıklı geliyor bana.
Nelsson ve ziyechten çıkıp 1 stoper alsak bile ben okeyim ancak 1 sağ bek ve 1 adet corra mika tarzını birini alıp hayatımıza devam edersek tadından yenmez. 3. Tercihim orta sahaya dinamik birini almak olur.

Skriniar kiralık ve zorunlu opsiyon yoksa harika olur neticede 30 yaşında fizikli bir adam yani aniden yavaşlayabilir ya da sakatlık sorunu yaşayabilir. Skrtel olmasından korkuyorum, Fener'in 2-3 yılını yemişti o Skrtel ağırlığı ve hataları ile.

Çok beğenirsek bile almama ihtimalimiz olacaktır çünkü 4-5 lira maaş istemesi olası ama şu 6 ay bize tam fayda sağlasın sonra varsın olmasın sorun olmaz.

Bu kadro yeter düşüncesi gs yi herzaman geri götürür. Yetmez, her daim daha iyisini hedeflemeliyiz zorlamalıyız. Avrupa orta-alt sıra takımı değiliz biz artık potansiyelimizi çok daha ortaya çıkarmalıyız. Osimhen de ütopikti ama kuş taşa çarptı ve oldu, neden yine olmasın. Osimhen kolo muani gibi isimler başka büyük isimlerin bize gelmesinin yolunu açar

Aileden ortaklardan biri Bjk'li idi sanırım. Bir de herhalde Serdar Adalı ile ekstra bir yakınlıkları olabilir. Önceki seçimde de bu vardı çünkü Arat gelince olmadılar mesela.
Bizim sponsorlara salça olma durumu ezelden beridir var bu kuşlarda ama. Geçen saç malum takıma çinli sponsor diyordu. Bir firma bize geldiği an koşup siyasete hani bize diye yalvarıyorlar herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt