Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ziyech gitmeli, nelson satılmalı yusuf kiralanmalı. İcardi yok. Jakobs ve jelert her türlü kalacak, jelerte aldığımız paraya yakın teklif varsa satarım o ayrı
ben olsam nelsson'u bu dönemde takımda tutardım. takımda her stoper sanchez gibi olmak zorunda değil. nelsson farklı stilde de olsa, gayet kaliteli bir stoper ve maaşı da uygun.

tabi oyuncunun kendisi gitmek isterse ona bir şey diyemeyiz.

Son düzenleme:
Mika için Gabri ile kırılan rekor kırılmalı mıdır? Anketi açalım.

Mert Müldür - Sanches - Apo - Ismael J.
Tandemimi yoksa

------- Sanches- Apo----------

Tandemimi daha cok guven verir?

Hosbulduk knk.

Skriniar ve muani isimleri dogru mu yaw.

Lyondaki elemanla beraber bu 3luyu alip kapatalim transferi dogruysa
Skriniar geçen sezonun Hermoso'su olacak gibi geliyor bana ahbabım, Muani ise öylesine reyting uğruna söyleniyor sanırım, pek mümkün değil bence :asd:

Lyon 20 istiyorsa zaten bu iş biter 17-20 arada fark kalmamış hayırlı uğurlu olsun. Talisca'nın fenerden 2 senelik alacağı paraya taş gibi gürcü futbolcuyu bonservisiyle çözüyoruz.

Ertan Süzgün: "Galatasaray isterse Dybala'yı alır. Ancak bazı yöneticiler 31 yaşında olması, sakatlık durumları ve ileride paraya dönüştürmede soru işaretleri olması nedeniyle bu yatırımı başka bir oyuncuya yapalım görüşünde. Yani bu maliyetlere gireceksek Sara tarzı genç, katkı sağlayacak, ileride de bonservisinden para kazanacağımız bir isim olsun görüşü var."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt