- 17 Ağustos 2009
- 44.734
- 33.924
- 3.618
Zengin etmedikleri kaldı mı ki onların. Ali Koç'un şirazesi çok bozuldu. Yakında 1-2 Fenerbahçe devreye girdi haberi duyarız muhtemelen.Onlar o paralara cikmaz, zaten Talisca'yi zengin edecekler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zengin etmedikleri kaldı mı ki onların. Ali Koç'un şirazesi çok bozuldu. Yakında 1-2 Fenerbahçe devreye girdi haberi duyarız muhtemelen.Onlar o paralara cikmaz, zaten Talisca'yi zengin edecekler.
Mertens oynamadıkça düşer. İlk sene ondan daha kötüydü. Oynadıkça açıldı adam.makatzeyi alırsak mertens ile dönüşümlüde oynar kraltensi dahada iyi kullanırız
Mikautadze icin o paralari vereceksek eger bana göre osimhen sezon sonunda bizde kalmayacak anlamina gelir
Mikautadze-icardi-batshuayi forvet hatti ile devam edilir gelecek sezon
Bats maasi fazla olmasa super yedek. Herif ilk onbire anti tez olarak dogmus.Mika parlarsa 6-7 karla satarız 18-19’a biterse.
Ama UEFA özellikle final vs lazım.
Bence Osimhen’i sponsor ile alacaklar kendi isterse 30-35 toplayıp. Batshuayi’yi Arabistan’a yollarız muhtemelen. Mika’yı Mertens’in yerine seneye düşünüyor olabilir Okan onu Arif gibi kullanacak 2000 takımında
Antep dep değil mi ya içerde oynadık ilk maç4 Ocak Cumartesi vs Göztepe (E)
12 Ocak Pazar vs ibb (D)
17 Ocak Cuma vs Hatay (D)
25 Ocak Cumartesi vs Konya (E)
3 Subat Pazartesi vs Gaziantep (E)
17+4 teklif etmişiz. Sanıyorum verebiliyoruz. Şaşkınım bende değerli ahbabımMikautadze işinde negatif hislere sahibim nedense
İstememe anlamında değil
Sanki zaman boşa harcanıyormuş gibi hissediyorum
Bir de 18 20 milyon eurolar şak diye çıkarıp verebiliyor muyuz şu anda
O konumda mıyız
Üyelerimizin duyguları ile oynarsan bizde seninle oynarız bay feramuzarkadaşlar ben de size bilgilerimi aktarmak isterim ancak kulübü zor durumda bırakmak istemiyorum
sabırsız olalım
La Parisienne!