Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dönüp dolaşıp dybala'ya gidecekler bence. Roma 7 maç daha oynatırsa sözleşmesi uzayıp maaşı 8 milyondan 12 milyona çıkacak diyordu bir muhabir. Roma bonservissiz salacak belli ki

Orasi icin suan yetersiz, yani ust siralardaki takimlardan bahsediyorum. Ha bugun gitmek istese Torino veya Udinese gibi bir ekipte anca oynar demek istiyorum. Tabi 2-3 yil sonra bu degisebilir.
Orası için yetersizse 20 milyon vermeyelim o vakit. Çok iyi topçu demiyorlar mıydı

Orası için yetersizse 20 milyon vermeyelim o vakit. Çok iyi topçu demiyorlar mıydı
Ona bakarsan Sara icinde kimse teklif yapmadi o tarz takimlardan :)

Bizim ulkede is yapar tabi yasi daha genc sayilir ileride daha da iyi hale gelebilir, zaten Milan, Napoli, Juve gibi takimlarda oynayacak durumda olsa suan zaten istesek de alamayiz.

@Murat Durmaz @Hakan Kuzu
1735160399626.webp

Ona bakarsan Sara icinde kimse teklif yapmadi o tarz takimlardan :)

Bizim ulkede is yapar tabi yasi daha genc sayilir ileride daha da iyi hale gelebilir, zaten Milan, Napoli, Juve gibi takimlarda oynayacak durumda olsa suan zaten istesek de alamayiz.
Premier lig için desen tamam da italya ligi inter dışındaki kadroların 13-14 kişilik rotasyonunda yer bulabilmeli 20 milyon vereceğimiz adam. Sara'ya talip olmamış olabilirler ama rahatça orada oynayabilecek bir topçu

Premier lig için desen tamam da italya ligi inter dışındaki kadroların 13-14 kişilik rotasyonunfa yer bulabilmeli 20 milyon vereceğimiz adam. Sara'ya talip olmamış olabilirler ama rahatça orada oynayabilecek bir topçu
Sara suan daha goz onunde, yani Championship'te belki farkina varmamis olabilirler simdi bizim sayemizde Avrupa maclarinda izleyen olmustur elbet. Mikautadze'nin kumasi iyi ama henuz ust seviyede ciddi bir performansi yok, en iyi donemi ve milleti beklenti icine soktugu donem Metz'deki performansindan kaynakli. Ajax'ta sadece 6 ay kaldi, tabi bunda kendisinin cok sucu yoktu tam bir les donemde Ajax 'a geldi o da bilemezdi oyle olacagini. Ama suan Lyon'da orada da takimin yildizi veya as oyuncu konumunda degil henuz. Bugun Milan'da veya Juventus'ta oynayacak biri degil demek istiyorum, ama potansiyeli var daha da iyi olabilir. Yunus'ta bizde 24 yasinda acildi mesela.

Bence Skriniar gelmeyecek, daha çok sağ bek gibi kullanabileceğimiz bir oyuncu bakılıyor gibi geliyor bana.Çünkü Okan Hoca dörtlü defans düzenini ana plan olarak kullanmak istiyordur

Sara suan daha goz onunde, yani Championship'te belki farkina varmamis olabilirler simdi bizim sayemizde Avrupa maclarinda izleyen olmustur elbet. Mikautadze'nin kumasi iyi ama henuz ust seviyede ciddi bir performansi yok, en iyi donemi ve milleti beklenti icine soktugu donem Metz'deki performansindan kaynakli. Ajax'ta sadece 6 ay kaldi, tabi bunda kendisinin cok sucu yoktu tam bir les donemde Ajax 'a geldi o da bilemezdi oyle olacagini. Ama suan Lyon'da orada da takimin yildizi veya as oyuncu konumunda degil henuz. Bugun Milan'da veya Juventus'ta oynayacak biri degil demek istiyorum, ama potansiyeli var daha da iyi olabilir. Yunus'ta bizde 24 yasinda acildi mesela.
Söylediklerine bakılırsa 20 milyon üstüne çıkmamalıyız o vakit. Potansiyeli yüksek ama henüz kendini kanıtlamış bir isim değil . Sara championship'de ligin en iyi topçularından biriydi en azından

Söylediklerine bakılırsa 20 milyon üstüne çıkmamalıyız o vakit. Potansiyeli yüksek ama henüz kendini kanıtlamış bir isim değil . Sara championship'de ligin en iyi topçularından biriydi en azından
Benimde dusuncem 20 milyon euronun uzerine cikilmamasi gerektigi yonunde. Suan Lyon'da takimi tasimis olsa evet 25 bile verilir derdim ama 15+5 gibi bir teklif daha makul. Lyon zarar etmek istemiyor dogal olarak ama as oyuncusunu da satmadigini da bilmeliler. Sonucta oranin rotasyon oyuncusuna talibiz yoksa gelmesini isterim cunku Dybala gibi isimler yerine bu tarz oyunculara yatirim yapmak daha mantikli geliyor bana.

Süleyman Rodop: "Galatasaray, Paulo Dybala’dan vazgeçti."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt