Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benimde dusuncem 20 milyon euronun uzerine cikilmamasi gerektigi yonunde. Suan Lyon'da takimi tasimis olsa evet 25 bile verilir derdim ama 15+5 gibi bir teklif daha makul. Lyon zarar etmek istemiyor dogal olarak ama as oyuncusunu da satmadigini da bilmeliler. Sonucta oranin rotasyon oyuncusuna talibiz yoksa gelmesini isterim cunku Dybala gibi isimler yerine bu tarz oyunculara yatirim yapmak daha mantikli geliyor bana.
Ama böyle paralar bizim için büyük o yüzden en az risk barındıracak şekilde donuna kadar iyi araştırıp analiz etmek lazım. Mesela sara tutmasa büyük sıkıntı olurdu, onun gibi isabetli hamle olmak zorunda

A Spor ve digerleri Skriniar'i ikna ettik ve transferin bitme noktasina geldigi yonunde.

Bu haluklar dun oyuncu gs ye sicak istiyor demiyormuydu bugun herifin fikrini degistirmisler :asd: bu mika da en iyi kaynak şu gurcu herif gibi buci laba osimhen gibi

Bu arada yonetimin ve hocanin yerinde olsam millete Osimhen hayali satmayi birakirdim. Tabi herkes bizde devam etsin 4-5 yillik kontrat yapalim ister ama bence sezon sonu EPL'ye gidecektir kendisi. O paralar bizi asar.

Biraz akilli olsak suan Heung-min Son ile temasa gecer, bosman kuralindan faydalanip sezon sonu free transferi icin gorusmelere baslardim. Hem bonservisi de yok. Iyi bir proje hikayesi + maasla neden olmasin? Sonra simdi Mikautadze'yi mi aliyorsun? Sezon sonu bunlari tamamlayacak bir de santrafor bulursan yarin Icardi'de donecek, guzel bir hucum hatti olusmus olur. Hemde Osimhen'in total maliyetinden daha ucuza..

Bu arada yonetimin ve hocanin yerinde olsam millete Osimhen hayali satmayi birakirdim. Tabi herkes bizde devam etsin 4-5 yillik kontrat yapalim ister ama bence sezon sonu EPL'ye gidecektir kendisi. O paralar bizi asar.

Biraz akilli olsak suan Heung-min Son ile temasa gecer, bosman kuralindan faydalanip sezon sonu free transferi icin gorusmelere baslardim. Hem bonservisi de yok. Iyi bir proje hikayesi + maasla neden olmasin? Sonra simdi Mikautadze'yi mi aliyorsun? Sezon sonu bunlari tamamlayacak bir de santrafor bulursan yarin Icardi'de donecek, guzel bir hucum hatti olusmus olur. Hemde Osimhen'in total maliyetinden daha ucuza..
Alma ihtimalimiz oldugunu sanmiyorum zaten ben osimheni yonetim de kendileri yapıyor ediyor laf yiyecekler yazın alamadiklarinda da bunu öngörüyorlardir inş. Millet gercekci bakmaz yani sen öyle beklenti yaparsanda normal.

Osimhen dediğin gibi hayal ama bunu aradaki bağ kopmasın diye kesip atmıyorlar bence. Yoksa zaten herkes imkansız ama uğraşıyoruz minvalinde takılıyor. Bana göre Mikautadze'yi aldığımız takdirde sene sonu Bats'ı Arap taraflarına satar 3-5'e oraya 3. forvet olarak 1.90 bir pivot koyarım. Benim de hayalim Griezmann Mertens yerine ama o da imkansız.

Bizim yönetim "çok çabaladık ama olmadı" diyebilmek için yapıyor bence biraz da... Yoksa adam daha geldikten 1 ay sonra GS bonservisini almayı düşünüyor bilmemne diye başlamazdı haberler... Transfer sezonuna yaklaşınca başlasaydı o gündem ciddiliğine daha çok inanırdım...

icardinin sözleşmeyi neden dondurmayı düşünmüyor acaba hoca? 1 yabancı daha yazabılırız kiralıkta olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt