Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama böyle paralar bizim için büyük o yüzden en az risk barındıracak şekilde donuna kadar iyi araştırıp analiz etmek lazım. Mesela sara tutmasa büyük sıkıntı olurdu, onun gibi isabetli hamle olmak zorundaBenimde dusuncem 20 milyon euronun uzerine cikilmamasi gerektigi yonunde. Suan Lyon'da takimi tasimis olsa evet 25 bile verilir derdim ama 15+5 gibi bir teklif daha makul. Lyon zarar etmek istemiyor dogal olarak ama as oyuncusunu da satmadigini da bilmeliler. Sonucta oranin rotasyon oyuncusuna talibiz yoksa gelmesini isterim cunku Dybala gibi isimler yerine bu tarz oyunculara yatirim yapmak daha mantikli geliyor bana.
ekibimize hayırlı olsun o zamanSüleyman Rodop: "Galatasaray, Paulo Dybala’dan vazgeçti."
Offfffffff
8.4/10
Üstad HY hakkinda atilan tweeti sildirdimA Spor ve digerleri Skriniar'i ikna ettik ve transferin bitme noktasina geldigi yonunde.
Zaten daha Ocak 12'te açılacak dönem nerde görünmüş bizim transferi erken yaptığımız. Bizim transferlerin zamanı belli ilk transfer Ocak ayının sonunda diğer iki transferde Şubat 6-10 civarı.Bence yine kimse daha hiç bir haltı bilmiyor ölümüne üflüyorlar.
bu mika da en iyi kaynak şu gurcu herif gibi buci laba osimhen gibiÜstad HY hakkinda atilan tweeti sildirdim
Elbet elimiz kolumuz var twitter’da
Alma ihtimalimiz oldugunu sanmiyorum zaten ben osimheni yonetim de kendileri yapıyor ediyor laf yiyecekler yazın alamadiklarinda da bunu öngörüyorlardir inş. Millet gercekci bakmaz yani sen öyle beklenti yaparsanda normal.Bu arada yonetimin ve hocanin yerinde olsam millete Osimhen hayali satmayi birakirdim. Tabi herkes bizde devam etsin 4-5 yillik kontrat yapalim ister ama bence sezon sonu EPL'ye gidecektir kendisi. O paralar bizi asar.
Biraz akilli olsak suan Heung-min Son ile temasa gecer, bosman kuralindan faydalanip sezon sonu free transferi icin gorusmelere baslardim. Hem bonservisi de yok. Iyi bir proje hikayesi + maasla neden olmasin? Sonra simdi Mikautadze'yi mi aliyorsun? Sezon sonu bunlari tamamlayacak bir de santrafor bulursan yarin Icardi'de donecek, guzel bir hucum hatti olusmus olur. Hemde Osimhen'in total maliyetinden daha ucuza..
Osimhen dediğin gibi hayal ama bunu aradaki bağ kopmasın diye kesip atmıyorlar bence. Yoksa zaten herkes imkansız ama uğraşıyoruz minvalinde takılıyor. Bana göre Mikautadze'yi aldığımız takdirde sene sonu Bats'ı Arap taraflarına satar 3-5'e oraya 3. forvet olarak 1.90 bir pivot koyarım. Benim de hayalim Griezmann Mertens yerine ama o da imkansız.Bu arada yonetimin ve hocanin yerinde olsam millete Osimhen hayali satmayi birakirdim. Tabi herkes bizde devam etsin 4-5 yillik kontrat yapalim ister ama bence sezon sonu EPL'ye gidecektir kendisi. O paralar bizi asar.
Biraz akilli olsak suan Heung-min Son ile temasa gecer, bosman kuralindan faydalanip sezon sonu free transferi icin gorusmelere baslardim. Hem bonservisi de yok. Iyi bir proje hikayesi + maasla neden olmasin? Sonra simdi Mikautadze'yi mi aliyorsun? Sezon sonu bunlari tamamlayacak bir de santrafor bulursan yarin Icardi'de donecek, guzel bir hucum hatti olusmus olur. Hemde Osimhen'in total maliyetinden daha ucuza..
Bu arada yonetimin ve hocanin yerinde olsam millete Osimhen hayali satmayi birakirdim. Tabi herkes bizde devam etsin 4-5 yillik kontrat yapalim ister ama bence sezon sonu EPL'ye gidecektir kendisi. O paralar bizi asar.
Imparator necati atesden neden ayrildi