Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin kafa yandi hocam bosver, adam Turkiye liginin acik ve net en iyi ortasahasi, Malmo'den son dakika golu yedik diye tu kaka oldu. 2 senedir TR ligini surklase ettik Torreira ile, Bayern-Manu vs. maclarinda da cok dominant oynadik onun topladigi bos toplar sayesinde.

Transfer donemi gelince herkesin kafasi "aman bunun da yedegi olsun" diye yaniyor. Duzgun bir sag kanat-bek alirsak Torreira'nin da yedegi Kaan Ayhan olur, ki orda cok iyi oynuyordu bence.
aynısını yazacaktım da üşendim

Okan Buruk’un transfer aciklamalari:

▪️Mikautadze: Beğendiğimiz bir isim, 3 yıldır takip ediyoruz.
▪️Dybala: Çok değerli bir oyuncu. Her teknik adam ister.
▪️Ziyech: Oynamadığı için mutsuz ve ayrılmaya yakın.
▪️Kerem A: Sezon basi gitmek istiyordu.
▪️Nelsson: Ocak 13e kadar zamanimiz var, bakacagiz.
▪️Zaha: Devre arasi donme ihtimali yok.
▪️Zaniolo: Gelecek sezon bizimle olabilir.

Lyonun şu an satıp para kazanabilecek 3 adam var mika ,fofana ve cherki geri kalanlara teklif bile yokmuş, yani keyifleri bilir satmazlarsa kendileri kaybeder

fenerlilere Galatasaraydan 1 oyuncu olmasın deseler şu an 3 kişi sayarlar Osimhen-Davidson ve Toreira.. Formu düşük olabilir ama herifin ikamesi bile yok takımda o derece önemli bizim için.. Hocanın orta saha hususunu pas geçmesi can sıkıcı direk defans ve ön alan diyor..
Berkan-Sara. Demirbay -Sara. Kaan -Sara tüm kombinasyonlarda sıkıntı yaşayacağımız aşikar aynı şekilde Saranin da alternatifi yok ..
Toreiranin neden bu kadar underrated kaldığını bir türlü idrak edemiyorum 2.5 sene oldu tüm bu süreçte en kilit oyunculardan biri kesinlikle
Yav torreira zaten kötü degil preside cok iyi formu yerinde oldumu, zor anda iyi pas cikarir ama gercek 6 gibi takilmiyor. Bence orada daha kesici bi oyuncu pozisyonu iyi alan kesici bi oyuncu lazim. Bu acigi torreira hep hizi ve presiyle kapatiyor.

Muhabirler cidden geri zekalı ,mal herifler 1 saat konuşuyor ama fenerli ardayi, hocanın ayakkabılarını filan soruyor mallar

Yatiyom kalkiyom ayni kisiler ayni yorumlari yapiyor. Bikmiyorsunuz la?

Kolo Muani mi Mikautadze mi daha iyi futbolcu?
2 farkli oyuncu tipi. Mikautadze daha cok oyunun icinde, dribling, press yapan, pes etmeyen cok kosan oyuncu. Ön bölge de her yerde oynayabilir.

Muani daha cok 9 no, kanatlarda da oynayabiliyor. Ceza sahasina daha yakin, son vurusu iyi, bitirici striker. Frankfurt da cok gol/asist yapti.

Frankfurt da cok iyidi ama psg ye gittikden sonra herif kayiplarda.

Muani olursa en fazla kiralik, bonservisini almamiz imkansiza yakin. Mikautadze yi alirsak tapusuyla gelecek.

Genel anlamda Mikautadze bizim oyunumuza bence daha uygun ve daha uzun zaman bizimle olur.

IMG_7408.webp

Torreira kötü degil cafercigim tr icin yeterli ama geldiginden beri oynadigi avrupa maclara bi bak. Orda cogu takima üstünlük kuramiyoruz orta sahada. Young boys olsun prag malmö gibi takimlara hep zorlandik, rigas bile. Bu orta saha ile de kaynakli. Tr icin zaten sorun yok. Presi iyi ama top kesmesi okadarda degil. Sanchez oynasa daha fazla top keser.
Bizim en büyük sorunumuz takım savunması.Geçiş hücumu yemek bile sorun değil.Biz komple savunmayı yapamıyoruz.İnnaılmaz boş alan veriyoruz.
Sen torreriadan iyi adam getir.Oda kurtaramaz bu konuda bizi.Bu defansif zaafiyeti çok yanlış anlıyoruz.Defansif oyuncu alarak çözeceğimizi düşünüyoruz.
Bu arada saranında genel anlamda torreriadan iyi olduğunu düşğnmüyorum.
Ama yeni yüzler her zaman korunur.
Hatta ben toreria sara mertens üçşüsünün defansif olarak yeterli olmadığını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt