Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim en büyük sorunumuz takım savunması.Geçiş hücumu yemek bile sorun değil.Biz komple savunmayı yapamıyoruz.İnnaılmaz boş alan veriyoruz.
Sen torreriadan iyi adam getir.Oda kurtaramaz bu konuda bizi.Bu defansif zaafiyeti çok yanlış anlıyoruz.Defansif oyuncu alarak çözeceğimizi düşünüyoruz.
Bu arada saranında genel anlamda torreriadan iyi olduğunu düşğnmüyorum.
Ama yeni yüzler her zaman korunur.
Hatta ben toreria sara mertens üçşüsünün defansif olarak yeterli olmadığını düşünüyorum.
Orasi öyle tabi savunma anlamda cok yüksekte duruyoruz.

Tek hücreli muhabirler ,hocanın ayakkabısı yerine keşke

sakatlıklar ile alakalı şeyler sorsa
Yada yerli oyuncu transferleri
Oyuncu değişikliği konusundaki inatçı yani

hocayı dinledim. 2 oyuncu + sallai yazılacak uefa listesine bu net olarak görünüyor.

bir tane sağ bek alınacak muhtemelen.
bir tane de arias gibi ofansın her yerinde oynayabilecek bir adam alınacak.

3 gündür yazılan 23535 tane ismin üfürmasyon olduğunu söylemiştik.

haa kutucu, elmalı tarzı yerli bir herif de lig için sonradan alınabilir belki.

sağ bek alınınca, kaan orta saha rotasyonuna dahil olacak. torriera-sara (kaan-berkan-demirbay) gayet de makul bir orta saha rotasyonu olur bence.

mertens'i rahatlatacak bir ofansif oyuncu çok lazımdı. o oyuncunun profili de mertens gibi olmalı (pres oyununa uyumlu vs)

bir de osimhen'i takımda tuttuk muuuu -ki kendisi 155 defa falan sezon sonuna kadar kalacağını söyledi- işlem tamamdır.

hocayı dinledim. 2 oyuncu + sallai yazılacak uefa listesine bu net olarak görünüyor.

bir tane sağ bek alınacak muhtemelen.
bir tane de arias gibi ofansın her yerinde oynayabilecek bir adam alınacak.

3 gündür yazılan 23535 tane ismin üfürmasyon olduğunu söylemiştik.

haa kutucu, elmalı tarzı yerli bir herif de lig için sonradan alınabilir belki.

ozaman fbnin şampiyonluğunu şimdiden kutlayalım

▪️Nelsson: Ocak 13e kadar zamanimiz var, bakacagiz.

What do you mean
Okan Buruk: "Ayın 13'üne kadar Nelsson ile elimizde bir süre var. Ondan tekrar antrenman performansını daha yukarıya çekmesini bekliyorum. Ondan sonra da o ne istiyor, ayrılmak mı, kalmak mı istiyor. Biz onu seviyoruz. Ben biraz antrenman performansını daha yukarıya çekmesini ve tekrar o formaya aday olmasını bekliyorum."

Okan Buruk: "Ayın 13'üne kadar Nelsson ile elimizde bir süre var. Ondan tekrar antrenman performansını daha yukarıya çekmesini bekliyorum. Ondan sonra da o ne istiyor, ayrılmak mı, kalmak mı istiyor. Biz onu seviyoruz. Ben biraz antrenman performansını daha yukarıya çekmesini ve tekrar o formaya aday olmasını bekliyorum."
nelson bu saatten sonra zor dikiştutar çok formsuz ve moralsiz

sallai denen eleman hemen bundesliga 2 ye postalanmalıydı

sağbek
stoper
ortasaha (ucuz yollu)
kanat/9,5/10

alınmalı

jakobsun durumuna göre solbek

gidene görede bir ofans scout işi olabilir ayriyeten

2 yetmez
bence kesinlikle absürd bir şey olmadıkça Osimhemnin gelişi gibi orta saha almayaacak okan hoca

sallai denen eleman hemen bundesliga 2 ye postalanmalıydı

sağbek
stoper
ortasaha (ucuz yollu)
kanat/9,5/10

alınmalı

jakobsun durumuna göre solbek

gidene görede bir ofans scout işi olabilir ayriyeten

2 yetmez
Hemen arabistana 10 milyondan okutalım. Yoksa avrupayaya yazdıracağımız listeyi küçültecek herif :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt