Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mikautadze nedense bana çok zor trasnfer olarak duruyor yav - nasıl bu kadar rahat ve %80 + ymış gibi haber basıyorlar anlamıyorum.

CL ye gidemedik - nakit kasada ne var ne yok - tek talibi olmayızdır . 20 M nun altında nasıl biter bu iş - hadi maaşı kısmen ucuz olabilirde (Dybala 'ya göre mesela )

çok gaz olamıyorum henüz trasnferde - daha çok ziyech / nelsson ne şekilde çıkacağız onu bekliyorum. 3üncü bir hamle olursa yusuf vs .
Zaten öyle üstad, olmama ihtimali daha yüksek bir transfer. Lyon bırakmak istemiyor, o paralara biz çıkar mıyız zor. Yani istek olduğu belli de alma ihtimalimiz öyle yüksek de değil.

Sosyal medya bilinçsizce kullanılıyor, her dönem aynı kişiler hit alıyor, hiç değişmiyor.
BCT-ANK-Nevzat gibi isimlerin haberleri mesela gündem olmamalı.
toplumun argo tabirle "mal" olmasının ekmeğini yiyorlar kaç senedir...

bir elin parmaklarını geçmez youtube / tivitterdan adam gib konuşan kanal/hesap sayısı.

Zaten öyle üstad, olmama ihtimali daha yüksek bir transfer. Lyon bırakmak istemiyor, o paralara biz çıkar mıyız zor. Yani istek olduğu belli de alma ihtimalimiz öyle yüksek de değil.
alternatif Dybala ise misal ben zorlansın derim bütçe - Dybala isminde hoşuma gitmeyen bir şey var.

Arjantinli futbolcu profilini aşırı sevmeme rağmen.

Hocanın isim verdiği topçuları alamıyoruz. Olacağı varsa zaten isim vermekten kaçınıyor. 3 yıldır takip ediyoruz demiş, takibe devam ederiz, Mika gelmez.

alternatif Dybala ise misal ben zorlansın derim bütçe - Dybala isminde hoşuma gitmeyen bir şey var.

Arjantinli futbolcu profilini aşırı sevmeme rağmen.
Gabri transferi bir parmak bal çaldı ağzımıza, o sebeple yükseliyoruz bu olaya ancak 18-20 bantları da bizim için zor rakamlar.

şu zor transfer bu olmaz falan diyoruz ama sene başında biri deseydi osimhen bizde diye muhtemelen uzun süreli bir ban yerdi.O yüzden ben o olmaz bu imkansız demekten vazgeçtim

şu zor transfer bu olmaz falan diyoruz ama sene başında biri deseydi osimhen bizde diye muhtemelen uzun süreli bir ban yerdi.O yüzden ben o olmaz bu imkansız demekten vazgeçtim
Osi baya baya piyango iş ama yav. gene aracı insanlarında olayı büyükte - günün sonunda maliyeti karşılarmısın , sezon içi sportif başarı geliri (ki düşük bu) , forma satışı , stad fulleme gibi şeylerle karşılanırmı konusu bence.

Mikau için taksitli maksitli bir şey yapılabilir belki - Lyon'un paraya ihtiyacı var. ordan bir şeyler denk gelirse olur. adam ikna olur zatende , Lyon kısmı sıkıntılı. Açgözlü olacaklardır.

ben gaza gelmeyeceğim en azından devre arası trasnfer sezonu için. yazında zaten iletişim berbattı - o yüzden sonuç görmeden değerlendirmeyeceğim isimleri .

kaldıki bütçe ayrılırsa - sanmıyormki Osi bonservis kafasına gireriz - bütçeli transfer Osimhen işini zorlamayızın göstergesi olur gibi geliyor .

Hoca Jelert'ten umutluyuz diyor ama sürekli transfer muhabbeti dönüyor sağ bek için

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Gelsin bu oğlan en kötü deneriz
Osayi + beyinsiz maximin karışımı gibi bir şey o herif. Ayağından topu çok açıyor bu problem yaratabilir.
Ama press oyunumuzda çok katkı sağlar.
Opsiyonu 3-5 civarı olacaksa fena hamle olmaz yaşı iyi en kötü parlatıp 10 m kar bıraktırır bu herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt