Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson, Ziyech ve Yusuf gibi yabanci kontenjani harcanan oyuncular yeterli performans gösterip rotasyonda derinlik katamadi. Buna ilaveten sayisal anlamda eksik bölgelerimizde as oyuncu cezali veya sakat oldugunda kadroda yama yapa yapa hamle gücümüz cok azaliyor.

1735237735093.webp

Son Kayseri macinda yedek kulübemizde Demirbay ve Sallai eksikti sadece.

En büyük rakibimiz rehavet. Kimse bunu gözardi etmemeli.

geldigimiz noktada okan buruk’un yazin en dogru lafi 12 kisi mi oynicaz muhabbeti harbiden. gidip zorla rabiot kasa bir orta saha alsaymisiz facia durumda olacaktik madden ve manen.
Ama bir noktada hata yapıyor bence zira sara ve torreira'nın onların boşluğunu dolduracak yeterli seviyede bir yedeği yok. Bu 2 oyuncunun üzerine çok yükleniyoruz, alternatifsiz yapılan kurgular risklidir herzaman

Haluk Yürkeli
Hepsi kendi çalışmasını yapıp hocaya sunar. Hoca hangilerini onaylarsa onlar alınır
Haluk öyle ima etmedi

Taraftar da bu süreçte çok etkili dedi

Doğaçlama ilerliyor sanırsam. Mesela herkes ALLAHHH DYBALA MIII falan dese o transferi bitireceklerdi gibi konuşuyor Haluk. Ki doğru da olabilir kahraman olmak isteyen sponsorlar devreye giriyor olabilir o durumlarda

Bizim asıl net ihtiyacımız SAĞBEK. Şuraya sağlam adam bulamadık. Bizim sistemde şurayı kapatsak yediğimiz gol sayısı yarıya düşerdi, artık bir çözüm bulsunlar Sağbeke, takımın zayıf halkası orası.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam boey tarzı, okan hocam sağ sola öne her yere koşturur bunu at gibi. Tam bizlik oyuncu

GS KAOS TAKIMIDIR.

Osmanlı’da ekber ve erşad sistemiyle çöküş başladı derler. Çok başlılık bizde iyidir. Aysal yönetiminde çok başlılığı bitirince kendi bitmişti
Gs parlementer sistem, malum takım tek adamlık ile yönetilir. Parlementer sistemde çok başlılığın sancıları olabilir zaman zaman lakin diğer her konuda tek adamlıktan binlerce kat daha iyidir ve faydalıdır zaten bildiğiniz gibi.

Hücumda adı geçen oyuncar arasında oyuncu tipi olarak en çok içime sinen Raspadori oldu şimdiye kadar. Hem top hakimiyeti çok iyi hem topsuz oyunu çok iyi oynuyor Mertens 'e çok benzetiyorum

Haluk Yürkeli

Haluk öyle ima etmedi

Taraftar da bu süreçte çok etkili dedi

Doğaçlama ilerliyor sanırsam. Mesela herkes ALLAHHH DYBALA MIII falan dese o transferi bitireceklerdi gibi konuşuyor Haluk. Ki doğru da olabilir kahraman olmak isteyen sponsorlar devreye giriyor olabilir o durumlarda
Hoca herzaman benim onaylamadigim bir oyuncu alınmaz diyor. Sunarlar oyunculari seçer içinden alır birini rtas taraftar etkili derken sallamiş biraz haluk.

Ama bir noktada hata yapıyor bence zira sara ve torreira'nın onların boşluğunu dolduracak yeterli seviyede bir yedeği yok. Bu 2 oyuncunun üzerine çok yükleniyoruz, alternatifsiz yapılan kurgular risklidir herzaman

torreira sara’nin boslugunu tamamen kapatacak yedek olmasi cok zor (oyle adami yedek oturtmak da takim ici ariza) ama zaten sayisal olarak rotasyon yeterliydi ilk devrede. demirbay 1 milyon euro maas, berkan yine 3 kurus maasla hem sol bek hem orta saha goturuyor. kaan’a bile ihtiyac duymadik daha.

benim canimi mertens’in alternatifinin gercekten olmamasi daha cok sikiyor mesela.

Hücumda adı geçen oyuncar arasında oyuncu tipi olarak en çok içime sinen Raspadori oldu şimdiye kadar. Hem top hakimiyeti çok iyi hem topsuz oyunu çok iyi oynuyor Mertens 'e çok benzetiyorum
Mertens sonrasi aklima gelen oyunculardan biri Angel Correa.

torreira sara’nin boslugunu tamamen kapatacak yedek olmasi cok zor (oyle adami yedek oturtmak da takim ici ariza) ama zaten sayisal olarak rotasyon yeterliydi ilk devrede. demirbay 1 milyon euro maas, berkan yine 3 kurus maasla hem sol bek hem orta saha goturuyor. kaan’a bile ihtiyac duymadik daha.

benim canimi mertens’in alternatifinin gercekten olmamasi daha cok sikiyor mesela.
Tamamen demiyorum zaten. Bunların yokluğunu idare edecek 1 topçu lazım bence, berkan ve demirbay yetersiz bu konuda.

raspadori sassuolo’dayken scamacca arkasi tam bizim ikinci forvet rolunde oynuyordu. beni bu arkadasla ilgili kaygilandiran sey italyan ve hafif sessiz sakin ılık havasi vermesi. mikautadze bu acidan tam tersi mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt