- 1 Mayıs 2018
- 58.750
- 49.480
- 3.873
Bu adam hala transfer haberi veriyor, inanilmaz yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallaha orta saha transferi bekten ve kanattan daha elzem bence. Bekler ve kanatlardaki eksikliği sistem değiştirerek idare edebiliyorsun fakat orta sahanın hiçbir şekilde çözümü yok maalesef.bu maalesef Okan hocamın talebi o noktada orta sahaya verilen bir ehemmiyet eksikliği var.
Sen diyorsan alamadık demektir, nevzat diyorsa aldık demektir, üç cisim problemine döner bu transfer. Biriniz yazı diğeriniz tura dese para dik gelir
Onu camia belirlemeli normaldeKoca camianın doğru dürüst 1 tane muhabiri olmaması çok acı olay.
Istastistige bak alsalar kötü olmazmis.
Mikayı bilmem de yıllardır transferle ilgili birşey tutturduğunu hatırlamıyorum. Erinç ve uğur k. da aynı. Piyasada şuan biraz birşey bilen tek kişi haluk. Diğer muhabirler bayadır kolpa sıkıyor.tansel bu mika transferinde baya icinde, gecen space'de bunun menajerine cok iyi taniyorum dedi.
Daha hic birsey yok, hersey yalan dedi ve adam suan karda kayiyor demisti bundan 3-4 gun once, simdi mika mesela kayak yerden foto paylasti
yani olacaksa tansel sohyler
tansel etkileşim avcısı bende güvenmiyorum onaMikayı bilmem de yıllardır transferle ilgili birşey tutturduğunu hatırlamıyorum. Erinç ve uğur k. da aynı. Piyasada şuan biraz birşey bilen tek kişi haluk. Diğer muhabirler bayadır kolpa sıkıyor.