Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam hala transfer haberi veriyor, inanilmaz yaw

adı skli olan herifi muhtemelen fenere sağlam bie bedelle saplatacağız.

bu maalesef Okan hocamın talebi o noktada orta sahaya verilen bir ehemmiyet eksikliği var.
Vallaha orta saha transferi bekten ve kanattan daha elzem bence. Bekler ve kanatlardaki eksikliği sistem değiştirerek idare edebiliyorsun fakat orta sahanın hiçbir şekilde çözümü yok maalesef.

Bizim yönetim tahminen ne zaman küfür yemeye başlar bu transfer döneminde acaba. lakayıt şekilde rahat rahat harcayacaklar süreyi gibi bir izlenim veriyorlar yine.

Kabore yaşının adamı gibi duruyor. Kimliğiyle oynanmamış siyahi topçu he?

Sen diyorsan alamadık demektir, nevzat diyorsa aldık demektir, üç cisim problemine döner bu transfer. Biriniz yazı diğeriniz tura dese para dik gelir

tansel bu mika transferinde baya icinde, gecen space'de bunun menajerine cok iyi taniyorum dedi.

Daha hic birsey yok, hersey yalan dedi ve adam suan karda kayiyor demisti bundan 3-4 gun once, simdi mika mesela kayak yerden foto paylasti

yani olacaksa tansel sohyler

1735320360643.webp

valla kabore olsada olur olmasada olur.Bakarsınız jelert tıpkı Boey vol 2 gibi bir sıçrayış yapar sağ bek yerine bir ihtimal hocamız orta saha almak ister.

tansel bu mika transferinde baya icinde, gecen space'de bunun menajerine cok iyi taniyorum dedi.

Daha hic birsey yok, hersey yalan dedi ve adam suan karda kayiyor demisti bundan 3-4 gun once, simdi mika mesela kayak yerden foto paylasti

yani olacaksa tansel sohyler
Mikayı bilmem de yıllardır transferle ilgili birşey tutturduğunu hatırlamıyorum. Erinç ve uğur k. da aynı. Piyasada şuan biraz birşey bilen tek kişi haluk. Diğer muhabirler bayadır kolpa sıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt