Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kabore gibi bir herifi her türlü alırız şubat'a kadar daha iyisini arayak bulamazsak o gelsin

Forumdaki yeğenlerimden @Veli Baltacı moderatör olmuş. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim. GSC yüce divanında da şahsımı koruyacağına dair güvencem tamdır.
onura instadan cezamı kaldırırlar mı konuşsan yazdım. sayılı gün çabuk geçer sabret dedi. veliyle aramızı sıkı tutalım.

bi taraf mikautadza kolo muani skrniar

diğer taraf talisca

yapı yapı

Biraz da Kaboreyi araştırdım.. Öncelikle Benfica opsiyonsuz kiralamış çoğu kişi direkt olarak Tah'ın yedeği olarak kiralandığını söylemiş en baştan beri hatta anlam vermemişler sağ bek alınmasına birisi de Benfica portekizli chelsea demiş : )
Sasirdigim nokta Benfica öncesi tottenhamla adı geçmiş kiralama hususunda..Orada da çoğu Tottenham taraftari Spence varken gereksiz bulmuş bu hamleyi..

2022de Afrika kupasının en iyi genç oyuncusu seçilmiş..O dönemki değerlendirmelere de baktım.. Tarz olarak Cancelo gibi demişler mevcut City oyuncularıyla kıyaslayınca ..Dribblingleri hep ofansifmis Walkerin tam tersi tabi pas konusunda da Canceloyla ayrisiyorlarmis o konuda baya gerideymis.. Genel olarak umutlu oldukları bir isimmis..
Luton performansını da çoğu kişi beğenmiş zaten mütevazı bir ekipti Luton pek kıstas olmaz bizim için..
Ben Boey gibi birşey sanıyordum hiç alakası yokmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt