Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 25.285
- 18.605
- 2.268
raspodori napolide doğru düzün oynamamış gol asist katkısıda çok az diye biliyorum.raspadori
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
raspodori napolide doğru düzün oynamamış gol asist katkısıda çok az diye biliyorum.raspadori
Set de lazım hocam. Kraltens yerine o oyunu istersek Mika (umarım) var. İlkay KDB yerine geçer. Kalitesiyle yer bulur bir yerde. Mertens de devam eder yine oynar muhtemelenKraltensin yerine koyacagimiz sporcunun onun gibi dinamik ve prese teşne bir isim olması gerekiyor
Yasi olmus 35 ilkaya sahsimdan red
Sixt 245 milyon, Rams'te enflasyon oranında artış var tahmini 400 milyona yakın bir paradır şu anda o da. ilk yıl bedelleri girildiği not edilmiş zaten. Ülkemizde bir şeyi tam okumadan, anlamadan dolayısıyla yanlış bir şekilde veriliyor maalesef.
Onu yapsan bile, bu rakama ulasabiliyormusun?
O paralara dusmez ya cok belliİlkay yerli aynı zamanda. Yıllık 2.5-3.5 civarına gelirse en kötü müthiş bir rotasyon olur Sara'yı bile yedekler mesela.
Ben niyeyse correaya cok yukseldim benzer tipte bir oyuncu gibiSet de lazım hocam. Kraltens yerine o oyunu istersek Mika (umarım) var. İlkay KDB yerine geçer. Kalitesiyle yer bulur bir yerde. Mertens de devam eder yine oynar muhtemelen
Bırakın şu eren'i falan yav. Trabzonun yerine oyuncu aradığı vasatın ne işi var bizde