Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fantezi transfere gerek yok noname 3 tane kemik gibi atletik adam alsak yeter yaşı 25 civarları olsun sağ bek orta saha ve ileriye stopere parayı basarım fan daykmı olur skrinar mı olur kim olursa
transfere dair emin olduğum tek birşey var oda kesinlikle orta saha transferi yapmayacaklar

Muani zu Chelsea olursa oradan bir hücumcu düşürebiliriz bence

Madueke Mudryk Nkunku Felix Guiu Deivid bunların bazıları ayrılacaktır

transfere dair emin olduğum tek birşey var oda kesinlikle orta saha transferi yapmayacaklar
Bende öyle düşünüyorum o yüzden üç söyleyip stoper olayını yazdım ama bence bize stoperden daha elzem olan orta saha ve üçlü kurgu yapmalıyız mevcut stoper ikilimiz kötü değil herkes apoya laf ediyor bende dahil ama herifin önünde 1.60 lık Torreira ve yanında hücumcu sara oynuyor orta sahamız kontralardo çok boş kalıyor ya 3 lü oynayıp bu orta sahanın yanına prime bakayoko tarzı bi adam lazım

stoper için bonservis bu dönem ödenmeyecek bence ne varsa mikaya gider sene sonu için duruma bakılır gibi
o zaman, sene sonu kesin olarak almayacağımız yüksek maaşlı bir herifi 6 ay kiralamak yerine nelsson'u kazanmaya çalışmak daha mantıklı bir hamle olmaz mı? hem de 2 kere bel sakatlığı geçirmiş ve maç ritmi olmayan biri skriniar.

skriniar zerre içime sinmiyor yaw. onun yerine sağlam atletizmi olan bek+stoper oynayan birini alsak daha iyi olur gibi.

mika'yı acayip isterim fakat o da çok zor görünüyor.
Son durumunu bilmiyorum ama Inter'deyken kötü atlet değildi. Yazın Euro'da da fiziksel açıdan iyi görünüyodu

Ve kim ne derse desin osimhen olmuyorsa bile o ayar bi forvet lazım osimhen sonrası ufak tefek oyuncular kimseyi kesmez bise o kalibreye yakın biri lazım şimdi 60-70 milyon pahalı deniyor ama zamanında gomise 1 milyon vermeyip yerine tonla adam aldık 30-40 mişyon masraf ettik bir tane sağlam forvet şart benim icardiye gram güvenim yok saha içinde artık

o zaman, sene sonu kesin olarak almayacağımız yüksek maaşlı bir herifi 6 ay kiralamak yerine nelsson'u kazanmaya çalışmak daha mantıklı bir hamle olmaz mı? hem de 2 kere bel sakatlığı geçirmiş ve maç ritmi olmayan biri skriniar.
Nelssonun durumuna göre risk almaya değer bulmuyor hoca benim anladığım, 6 aylık top seviyesini bildiği oyuncuya gidilmesi bi yerde mantıklı.

çok fazla para bağlamadığımız bir senaryoda ben hayır demem yaw. hala bu ligin aşırı üzerinde bir oyuncu bence. kerem demirbay'ın ayrıldığı bir durumda, demirbay-gündoğan değişikliği seviye atlatır.
şöyle bir fark mevcut demirbay 1 milyona oynuyor ilkay 4-5 ister

bir de mertensin pozisyonuna koymak için zorlarız, oraya temposu ve pres gücü çok düşük kalır. oyunumuza uymayan oyunculardan ne kadar çile çektiğimizi biliyoz

yaşı da olmuş 35 ben vallah istemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt