- 3 Haziran 2015
- 57.962
- 67.231
- 4.143
Moralim bozuktu bugün 5 dakika foruma girdim bir kaç kez güldüm Allah hepinizden razi olsun kafayı vurup yatcam şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Moralim bozuktu bugün 5 dakika foruma girdim bir kaç kez güldüm Allah hepinizden razi olsun kafayı vurup yatcam şimdi
Mertense en yakın gelme ihtimali olsa griezman var 3 sene banko götürür ama gelme ihtimali yok iiteAslında bu takımın en büyük güçlerinden birisi Mertens hatta benim için 2. isim. Inanılmaz akıllı bir oyuncu, çıktığında tüm modum düşüyor.
Mertens'e benzer kim var bilmiyorum ama 22 - 25 yaş arası birine 30'a kadar çıkmalıyız.
Gençlerden demek istedimMertense en yakın gelme ihtimali olsa griezman var 3 sene banko götürür ama gelme ihtimali yok iite
Miaukatze geldi mi
Olduğumuz bir masada eğer bunlar bir seçenek ise o futbolcunun akıl sağlığından şüphe ederim. Acaba diyen bir futbolcu asla ama asla parçalı giyemez.Fener bizim ilgilendiklerimize salça olur kesin ya
Defansı da bayağı kötü birisi. Defans çizgisinin ne olduğunu bilmeyen, kafasına göre takılan oyun aklı oldukça düşük bir futbolcu Osayi. Tek artısı fiziksel mücadelesi ki o da formsuz olduğunda hiç çekilmiyor. Bu arkadaş yüzünden yemediği gol çeşidi kalmadı Fener'in. Vasat, vasat altı bir futbolcu. Yıllık 2.5m€ istediği konuşuluyor ki yarısı bile etmez bence.osayinin ofansı iyi değil ama defansı bence baya iyi
barışla bile kafa kafaya oynayabiliyor fiziki açıdan, yıldırıcılığı yüksek
oyunculuğunu geçtim, şampiyonluk ve 5. yıldızın üstüne sözleşme uzatmak için götlerini yırttıkları as sağ beklerini de alırsak aradaki seviye farkını çat diye yüzlerine vurmuş oluruz
lewanın dortmunddan bayerne gitmesi gibi olur bence
Takip etsen bunu yazmazsin da neyse.mika haberleri kesildi iyice
Söyledik öylede yapacaktır.
Defansı kötü falan değil barış ile bire bir güreşebiliyor, nico williams ile bire bir yarışıyor hızıyla. Nasıl defansı kötü oluyor, maçları da izliyoruz yahu. Osayi defansı gayet üst düzeyDefansı da bayağı kötü birisi. Defans çizgisinin ne olduğunu bilmeyen, kafasına göre takılan oyun aklı oldukça düşük bir futbolcu Osayi. Tek artısı fiziksel mücadelesi ki o da formsuz olduğunda hiç çekilmiyor. Bu arkadaş yüzünden yemediği gol çeşidi kalmadı Fener'in. Vasat, vasat altı bir futbolcu. Yıllık 2.5m€ istediği konuşuluyor ki yarısı bile etmez bence.
atGPT 4o miniAslında bu takımın en büyük güçlerinden birisi Mertens hatta benim için 2. isim. Inanılmaz akıllı bir oyuncu, çıktığında tüm modum düşüyor.
Mertens'e benzer kim var bilmiyorum ama 22 - 25 yaş arası birine 30'a kadar çıkmalıyız.
Ediyorum zaten kulübünün beklentisi 20 milyon üzeri büyük oranda peşin Okan hoca ısrarla istiyor alonsoda istiyormuş sanırmTakip etsen bunu yazmazsin da neyse.
Demek istedigim haberler durdu dedin de zaten en son haberler Pazartesi gunu yeni teklif yapacagimiz uzerineydi. Bunu her gun tekrarlayinca mi haberler durmamis olacak?Ediyorum zaten kulübünün beklentisi 20 milyon üzeri büyük oranda peşin Okan hoca ısrarla istiyor alonsoda istiyormuş sanırm