Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.520
- 73.499
- 5.188
Haluk daşşak kebabı mı geçiyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamda bu konularda bence isim verilmemelihoca aslında direkt isim vermedi yani izliyoruz filan dedi isim sorulunca yani yaz dönemi gibi beklenti oluşturulan oyuncu yok bence
bence arias yedekte bekletılıyor esas istenen oyuncular olmazsa 10 civarı verilip arias ilk ucakla getirilir ki zaten başkada kimse almaz avrupadan
mika ve raspadori icin 20lere çıkarız diye düşünüyorum dybala hiç sanmıyorum ,sakatlık mevzusu yuzunden bence teklifimiz olmadı bile
20’ye Alberto Moleiro da düşebilir. Onu da listeye yazarım. Ama doğru adamlara gitmişizMika tam aradigimiz adam
Ayrıca genç oyuncu kimi ikna etmiş? Her şeyi de abartıyoruz. Torreirayı da Muslera ikna etmiş adam bugün açıkladıErden Timur önemli bir yöneticiydi de sanki tüm oyuncuları ikna edebilir gibi yazmaya da gerek yok. Erden Timur olsaydı da ikna edemezdi Enzo'yu.
Bir şey bildiği yok sallıyor buolmamış transfer.![]()
enzo millot
epeydir uğraşılan bir isim ama çok zor iş. oyuncu ikna olsaydı çıkış maddesinin üstünde teklif yapılacaktı kulübüne ama belli ki istememiş. haluk yürekli söylediğine göre muhtemelen olma ihtimali ort...rerererarara.net
Boş değil işler doğru isimler bunlar. Dybala yerine çok doğru ama ikna etmek meseleboş boş işlerin peşinde koşuyoruz demek ki
Ayrıca genç oyuncu kimi ikna etmiş? Her şeyi de abartıyoruz. Torreirayı da Muslera ikna etmiş adam bugün açıkladı
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş değil işler doğru isimler bunlar. Dybala yerine çok doğru ama ikna etmek mesele
Gelmeyecek diye bir şey yok. 18-20e hem enzo hem mikau bir yerlere gidecek. Biz avrupa liginde ilk 8deyiz, ligde namaglup 8 puan öndeyiz şampiyonlar ligi yüksek ihtimal oynucaz. Takımda davidson sara osimhen vs kaliteli genç oyuncular var. İkna edilebilir iyi oyuncular var her türlüGelmeyecek adamlara gidiyoruz diyorum, tabi ki isimler doğru.