Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olmamış transfer.

Çıkan isimlere bakıp veto edilen kroniklere bakınca harbiden vizyon koyuyoruz.

Ekonomik olarak adım adım büyüyüp kuvvetleniyoruz başarı geldikçe ekonomik yapı giderek büyüyor tff, mhk, rakip alayı buna taş koymak istiyorlar ama başaramıyorlar tam bir kırılma eşiğine geldik.

Mika herhalde pahali oldugu icin olmayacak.
Kolo herhalde büyük bir lige transfer olacak.

Yok mu alternatif?

Sadece Skriniar oldu gibi..

hoca aslında direkt isim vermedi yani izliyoruz filan dedi isim sorulunca yani yaz dönemi gibi beklenti oluşturulan oyuncu yok bence
bence arias yedekte bekletılıyor esas istenen oyuncular olmazsa 10 civarı verilip arias ilk ucakla getirilir ki zaten başkada kimse almaz avrupadan
mika ve raspadori icin 20lere çıkarız diye düşünüyorum dybala hiç sanmıyorum ,sakatlık mevzusu yuzunden bence teklifimiz olmadı bile
Tamamda bu konularda bence isim verilmemeli

Transfer dinamik surec cok oyuncuyla temas halindeyiz bir listemiz var

Isim soylemek yanlis bence bekleyip gorecegiz tarzi politik cumleler her zaman daha iyidir

Bence mikautadze icin baya beklenti olustu

Oyuncuyla anlaş yeterli. 18 e çıkış maddesi varsa taksitli 21-22 ye de verirler. Oyuncuyu ikna etmek asıl sorun

Erden Timur önemli bir yöneticiydi de sanki tüm oyuncuları ikna edebilir gibi yazmaya da gerek yok. Erden Timur olsaydı da ikna edemezdi Enzo'yu.
Ayrıca genç oyuncu kimi ikna etmiş? Her şeyi de abartıyoruz. Torreirayı da Muslera ikna etmiş adam bugün açıkladı

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tr futboluna parasınıda versen gelmeyecek çoğu iyi oyuncu bunu kabul edelim.İstisnalar olur.

Ayrıca genç oyuncu kimi ikna etmiş? Her şeyi de abartıyoruz. Torreirayı da Muslera ikna etmiş adam bugün açıkladı

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siz niye böylesiniz!!!!!

Şu takımı kuran adama bir gsli nasıl laf söyleyebilir ya!!!!

fblimisin sen! kuşmusun!

Gelmeyecek adamlara gidiyoruz diyorum, tabi ki isimler doğru.
Gelmeyecek diye bir şey yok. 18-20e hem enzo hem mikau bir yerlere gidecek. Biz avrupa liginde ilk 8deyiz, ligde namaglup 8 puan öndeyiz şampiyonlar ligi yüksek ihtimal oynucaz. Takımda davidson sara osimhen vs kaliteli genç oyuncular var. İkna edilebilir iyi oyuncular var her türlü

Talisca ve aboubakar nasıl geldi

muslera'nın torreira'nın icardi'nin osimhen'in sanchez'in mertens'in olduğu takıma enzo millot denilen herif mi gelmeyecek?

geçen sene zaha ziyech felan kulübedeydi :d

olma ihtimali zor olsa bile her ismi zorlamak lazım, avrupadaki çoğu takımdan çok daha büyük kulüp gs. buna göre hareket etmeliyiz, osimhen çok büyük referans.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt